≫ 

"Kod nje ne pomažu ni batine, ni lepa reč!" Marija Kulić pobesnela zbog Miljaninog ponašanja, ponovo ulazi u Zadrugu!

- Kod Miljane ni batine ni lepa reč ne otvaraju vrata, što naumi to uradi - kaže Marija

  • 14

Bivša zadrugarka Marija Kulić napustila je rijaliti 6. decembra, a uskoro se ponovo vraća u Zadrugu.

Marija od početka ne podržava vezu njene ćerke Miljane Kulić i Lazara Ćolića Zole, pa će po povratku u rijaliti Miljani sasuti sve u lice.

Marija kaže da je Miljana uvek uradi ono što naumi i da joj njne reči ne znače u životnim odlukama.

Marija Kulić, Foto: A. Nalbantjan

- Miljana me nikad nije poslušala, pa neće ni za Zolu. Dok ne tresne glavom o zid, moja ćerka se ne zaustavlja. Ni tajfun je ne bi zaustavio. Ona je takav sklop ličnosti kod koje vaspitanje i usmeravanje nema uticaja. Kod nje ni batine ni lepa reč ne otvaraju vrata, što naumi to uradi. Do 23. godine sam je usmeravala, a od tada srlja ne slušajući nikog živog - kaže Marija.

Miljana je Mariji obećala da neće ponoviti grešku iz prethonog rijalitija kada je našla dečka i pred kamerama bila intimna sa njim, pa je tom prilikom ostala u drugom stanju.

- Ne sviđa mi se što je Miljana pogazila svoje reči obećanja koje je meni, ali i javnosti dala, da neće imati dečka pred kamerama u rijalitiju, a sada se upustila previše u sve to. Smatram da Zoline emocije nisu iskrene, odnosno da nije zaljubljen u nju kao što priča. Zola je sa Miljanom iz koristi jer je ona jedan od favorita publike - objašnjava Marija.

Miljana i Zola na Zadrugoviziji, Foto: A. Nalbantjan

- Sa suprugom i dve mlađe ćerke nemam nikakvih problema, dok mi Miljana stalno zadaje probleme i muke. Ona je moje prvenče i boli me kad vidim da greši kao sada. Posle javnih ljubavi u rijalitiju koje su bile greška opet sebi dozvoljava istu stvar da ponovi. Razumem ja da ona živi u rijalitiju godinama, ali taj luksuz zaljubljivanja i upuštanja u seksualne odnose nije sebi smela opet da dozvoli. Nije meni što će je publika osuditi ili možda neće, nego se sekiram jer će ona posle svega da se oseća loše - priča Kulićeva.

Marija se za nekoliko dana vraća u Zadrugu, ali nije isgurna kako će njen borava izgledati nakon što je Miljana pogazila svoju reć.

Marija Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ne želim da se javno svađam sa Miljanom, ali ću morati da joj kažem sve što mislim i šta nije u redu sa njenim ponašanjem i u vezi sa Zolom. Možda bude imala bar male kočnice kad ja budem tamo. U rijaliti idem zbog zarade i da sam u blizini ćerke, da ima moju pomoć. Da su napolju pustila bih je da sa Zolom radi šta hoće, ali u rijalitiju je to druga priča. On je čovek koji ne ume da pokaže emocije, bilo koje vrste. Mljana je sušta suprotnost njemu. Najgore mi je što priča Miljani: "Mnogo sam zaljubljen u tebe", a to nijedan muškarac ne radi, to nikada nisam čula - kaže Marija.

Kulićeva je rekla i da veruje reperu Nenadu Aleksiću Ša koji je optužio Zolu da je u velikim dugovima, kao i da nije di-džej.

VIDEO: Dok ljuljaju se kreveti... Miksi i Zola imali žestok seks u hotelu

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budan

    3. januar 2019 | 19:59

    Marija je realna zena, ona kritikuje svoju kcerku a ne kaze "sve je to samo slatko". Ona i treba da raskrinka onog Zolu. Decko je sa Miljanom samo da ostane sto duze. Verujem u sve ono sto je izneo Sha za stolom sinoc! Hajde bre, kakav Xola!

  • Dija

    3. januar 2019 | 21:27

    Lično mislim da je ova Žena zaslužila i boljeg muža i bolju decu,Ali Sudbina se sa nekim poigra Meni je Marija super lik

  • Klara

    3. januar 2019 | 23:51

    Kad je do sada nisi vaspitala nemoj ni sad. U kuci se vaspitava a ne na ulici ili rijalitiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA