≫ 

"Moj muž nije imao ribu koja se je*e kao ja, a Pavle nije moja klasa!" Dragana iznela šokantne detalje iz seksualnog života, pa najstrašnije popljuvala bivšeg ljubavnika (VIDEO)

Dragana je o svojim odnosima pričala Lepom Mići i Olji Bajrami

  • 81

Dragana Mitar pričala je sa Lepim Mićom i Oljom Bajrami o svoj braku sa Sinišom i bivšem dečku Pavlu Jovanoviću.

Ona je hvalila svog muža na sav glas, pre svega zato što je galantan, što je obasipa poklonima i što ispunjava svaku njenu želju.

- On ne traži ženu koja će da mu kuva, pere i pegla. Kada mu to treba, on plati. Zato sam ja spala na dve drugarice. Sve to traže, a ne dobiju ništa. Jedna je hvalila nekog, kao da ima avione i kamione, a poklonio joj parfem od sto evra. Je*em ti ulov. Da vidite kako izgleda naš penthaus. Ja sam izmislila da hoću jaje što se ljulja u dnevnoj sobi, on mi je ostvario  - rekla je Dragana, a zatim dodala:

Dragana u razgovoru sa Mićom i Oljom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Moj Siniša kaže da za svoje godine nije imao devojku koja je tako lepa i dobro se je*e. Još i vozim kao kreten i sva sam tako luda. Znači da mi je od zlata, zlatna! Ista je priča sa žrtvom broj dva (Pavlom). Čim smo došli do toga, odmah hoće da me ženi i pravi decu - rekla je Dragana.

- Tvoja i Sinišina ljubav nije sporna, ali ste toliko liberalizovali vašu vezu da opravdavaš sve prevare ako ti on kupi auto. Isto tako imaš ovde nekoga ko te još voli i ko samo tebe gleda - rekao je Mića.

Dragana Mitar i Pavle Jovanović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Mene to ne zanima, smara me i guši. Ja sam od toga otišla, nisam došla ovde da bi on došao za mnom. Da sam htela bila bih sa njim napolju. Kad god odem u njegov klub, okrenem glavu i ne javim mu se. Ja sam to oterala u pi*du materinu i rešila sve, ne treba ništa da rešavam ovde. Kada izađemo nećemo se sresti nikad više u životu. Ja kad odje*em jednom, ja odje*em! - oštro je uzvratila Dragana.

Dragana Mitar i Siniša Dragutinović, Foto: Facebook/Siniša Dragutinović

- Ovaj čovek ovde me ne zanima, da mi Jovan moj umre. On je životna greška. Poštujem ga, ali me smara. Vidiš da bežim od njega po kući. Tražim žrtve da sa nekim pričam i sklonim se od njega. Meni je žao, ali on je u problemu ako se zaljubio i zaneo - dodala je ona.

- Ja nisam žena za njega, mora da nađe neku shodno njegovoj klasi. Ne mogu ja da vozim bolji auto od frajera, gde to ide?! Ja sam fatalna žena, Merilin Monro. Moj muž voli takve žene, Siniša kaže da ja nisam za normalnog muškarca. Ja sam pored njega flipnula, jer je on to sve modernizovao u braku. Imam njegovu podršku kakva god s*anja da pravim, on je uvek tu. On voli da ima mladu ženu, voli sa mnom da se pojavi. On može da me prati ovakvu ludu, drugi bi mi ke*ao. Pritom mi ništa ne fali, imam sve što poželim. I ne mogu sada da gledam klasu ljudi koji su niže, mogu da idem samo više - priznala je Dragana.

- Ti si supruga i majka, ali si i ku*ava. Voliš to , to ti je u glavi - zaključio je Mića.

SNIMAK pogledajte na početku našeg teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    4. januar 2019 | 21:17

    Slazem se da je ovo klasa nivoa Kije Kockar! Varanje u braku to je normalno muz nije kriv, muz joj dozvoljava da ima svalera da bi bila popularna, ona mu dozvoljava da ima ljubavnice ....neverovatno koliko slicnosti isto ko Kija i Sloba ! Sve zarad para i slabe ! Fuj!

  • Sanja

    4. januar 2019 | 19:19

    Tvoja klasa je Kija Kockar i ona voli slobodu u braku !Ona takodje voli ispod jorgana da niko ne vidi.Moralistikinje teske!

  • Žare

    4. januar 2019 | 15:38

    Da li je moguće da su Srbiju preplavili tolike sponzoriše? Soraje, Đukićke, Krunićke, Koraćke, ĐOGAJKE, AJFONKE, Ferari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA