"Nezrela si, nemaš stav, slušaš tatu šta ti kaže!" Luna i Marko se žestoko posvađali, on joj sasuo sve u lice! (VIDEO)

- Ponizio si me sto puta, govorio si da nisam tvoj tip. Nikad nisam videla tvoju emociju, samo nastavi da ideš od jedne do druge! - rekla je Luna Marku

  • 13

Dosta se komentarisalo o prisnom odnosu Lune Đogani i Marka Miljkovića, a mnogima je izgledalo da su oni čak nešto više od prijatelja, međutim njih dvoje nastavili su svađu od sinoć, a Miljković je iskoristio priliku da blogerki saspe u lice sve što misli o njoj.

- Ti samo pričaš priče za malu decu, napolju izgleda kao da sam zaljubljena u tebe, a nisam! Ti flertuješ sa mnom i onda dođeš za stolom i pričaš drugu priču - rekla je Luna.

- Ti si zaljubljena u mene? Šta te briga ko šta priča? Ja flertujem, a ti koketiraš i šta je problem? Možda sam ja zaljubljen u tebe i svi možda vide kako ti se smeškam - pitao je Marko, a blogerka mu je odgovorila.

Luna i Marko se raspravljaju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- To se ne vidi, ti mene ponižavaš. Ponizio si me sto puta, govorio si da nisam tvoj tip. Nikad nisam videla tvoju emociju, samo nastavi da ideš od jedne do druge! Ti ćeš mene da upoređuješ sa Marijanom i Majom! Da ti se to više nikad nije desilo, da li ti je to jasno!? Ne ponižavam ih, ali ja nisam kao one - rekla je Đoganijeva.

- A ko si ti da te ne upoređujem?! Ti si jedna od najnezrelijih riba u kući, i? Šta ćemo sad? Ti nemaš stav, slušaš tatu šta ti kaže! - odbrusio joj je Marko.

Kako je izgledala rasprava Lune i Marka možete pogledati na snimku ispod teksta:

VIDEO: Luna pritegla Marka da joj prizna šta oseća prema njoj:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister y

    6. januar 2019 | 18:06

    Marko je sve u pravu. Lunjara je zaljubljena u Marka i ljubomorna je .😀

  • Mala

    6. januar 2019 | 18:24

    Haha realno Marko i jeste u pravu, ona nema stav i boli je što ide kod drugih devojaka i što ne trci za njom.Uvek će biti kompleks!

  • Rsdolka

    6. januar 2019 | 20:18

    Kaže Luna, ponizio si me da nisam tvoj tip, nisam videla tvoju emociju, ko je ovde zaljubljen a ko lud. A možda smo i mi ludi koji ovo pratimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA