Marko nikad iskrenije izneo svoje mišljenje o Luni i otkrio da li mu se dopada: Postoji seksualna privlačnost, ali ne i mentalna!

Marko je priznao da mu najviše smeta blogerkina nezrelost

  • 15

Marko Miljković i Luna Đogani imali su žestoku svađu u kojoj su jedno drugo zasuli gomilom brutalnih uvreda.

Miljkoviću je najviše zasmetalo to što Luna izjavila da je njen otac Gagi Đogani rekao da je on "provaljena priča", pa je rasprava prvo krenula oko toga, da bi kasnije sve preraslo u ozbiljniji sukob.

Kada se situacija smirila, Ognjen Amidžić je porazgovarao na ovu temu sa Miljkovićem.

- Njen tata je izjavio da sam ja provaljena priča. Imali smo sukob Luna i ja gde sam ja rekao: "ako on misli da sam ja provaljena priča, ja smatram da je on budala". Znači da ne rezonuje dobro stvari, da nema normalne poglede na svet, da je previše opterećen rijalitijem. Svašta sam rekao i stvarno iza toga stojim - rekao je Marko.

Marko, Printskrin: TV Pink

Miljković je priznao da postoji seksualna privlačnost, ali da mu se blogerka mentalno ne dopada jer je nezrela.

- Nije rekla da joj se sviđam, rekla je da sam joj simpatičan. Meni je i Miljana Kulić simpatična u nekim situacijama. Ona se meni ne sviđa. Ona je nezrela. Marijana je sigurno zrelija od Lune. Sa Lunom nisam želeo da imam to što sam imao sa Majom i Doroteom, zato što je jako poštujem. Uvek sam prećutao na sve njene čarke. Više neću da je trpim - bio je iskren Marko, a onda dodao:

- Postoji seksualna privlačnost, ali ne i mentalna. Znači, dođe ti tata i kaže ti: "Marko je provaljena priča", ti si apsolutno nezrela devojka, jer nemaš svoje mišljenje. Ja nemam nameru i sa tatama, ni sa mamama da se zabavljam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasa

    7. januar 2019 | 18:41

    Nerviraju me novinari koji forsiraju ovu vezu. Marko nece i tacka. Sta covek vise da kaze. Ne moze reci zasto je nece, to.mali broj ljudi zna. Pa ne ocekujete da vam bas sve kaze. Naporni ste sa tom privilegivanoscu doticne. Mucno je gledati i zato vam pada gledanost. Gosp. Milica treba da se zamisli..da li se isplati izgubiti ovoliko gledanost, zbog jedne devojke, a pri tom ovoliko ulozeno u ivaj projekat. Nikada gori sastav, nikada manja gledanost i nikada ovolika privilegije neke osobe, koja to ne zasluzuje. Ni po cemu. Molim uredniku komentar proslediti i verujem da ce biti poslat. Hvala.

  • Vera

    7. januar 2019 | 17:20

    Luninu nezrelost smo videli sa Slobom.

  • Krlja

    7. januar 2019 | 17:52

    Ne samo sto je nezrela nego je i neobrazovana...a to ide jedno sa drugim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA