≫ 

Izveo sam je iz bolnice i bio uz nju, molio je da to ne radi! Bane ispričao da je Zerina abortirala njegovo dete, ona počela da viče, nastao haos! (VIDEO)

- Nikad nisam želeo da pričam o tome, moja Jasmina je jedina žena koja to zna, jer je upletena u priču - rekao je Bane za stolom pred okupljenim zadrugarima

  • 23

Bane Čolak i Zerina Hećo već duže vreme nisu u dobrim odnosima, a sinoć su tokom njihove svađe u pretresu sa Milanom Miloševićem izneseni još neki navodni detalji o kojima se prvi put pričalo.

Rasprava se pokrenula za stolom naočigled svih, a Bane i Zerina su prvo pričali o svom odnosu.

- Ukoliko me ne pustiš na miru u narednih 10 dana, idem kući! - rekla je Zerina, zatim se ubacila Jelena Krunić i stala na njenu stranu, a potom su otkrivene još neke stvari.

- Pričao si da ste ovde tri meseca svaki dan imali seks u tuš kabini, da je ona abortirala tvoje dete pred ulazak, da te molila da je veriš i da te najviše pogodilo to što se poljubila sa Vladom, i da će se pomiriti sa tobom kad izađe jer ovde ne sme zbog majke - naveo je Milan.

Zerina i Bane se raspravljaju/ Printskrin: TV Pink

Zerina je bila u šoku, a onda počela da viče na Baneta tvrdeći da nije bilo ni seksa ni abortusa.

- To je totalna istina, ja sam potpisao otpusnu listu. Ona je govorila da želi da ima dete sa mnom. Nikad nisam želeo da pričam o tome, moja Jasmina je jedina žena koja to zna, jer je upletena u priču. Ja sam je iz njenog malog grada u kojem je svi znaju doveo u moj mali grad gde je niko ne zna, potpisao, izveo je i bio uz nju. Tada je trebalo da vidim da laže i folira, molio sam je da to ne radi, da ću ja čuvati to dete - ispričao je Bane.

Zerina vrišti na Baneta/ Printskrin: TV Pink

- Neka tebi Bog dragi na današnji dan (Božić) pomogne - rekla je Zerina tvrdeći kako Bane sve laže, a zatim počela da viče na njega na sav glas.

- Ti si bolestan, jadan i bedan! Prebiće te neko kad izađeš napolje, budalo jedna! - vikala je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    8. januar 2019 | 18:09

    Zerina je iskusna do bola. Ovog decka voza. A on budala. Verujem njemu.

  • interesantno

    8. januar 2019 | 19:18

    Sarajevo mali grad? Dragi Bane, nece tebe niko zbog Zerine razbit, al ne barkci u grad, mog’o bi degenek fasovat

  • S.

    8. januar 2019 | 19:17

    Setite se da je Zerina na pocetku non-stop lezala i nije htela da kaze kakav zdravstveni problem ima. Pogotovo kad se uzme u obzir njen karakter, tj. da je zena lakog morala, manipulatorka i lazov, ja iskreno vise verujem Banetu. Njemu je pukao film jer njega predstavljaju kao lazova i zato je otkrio istinu. Njegove sramne postupke koje smo videli (lazne suze i padanje u nesvest) pripisujem nemoci, pogubljenosti i zaljubljenosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA