Davidova majka se oglasila i otkrila šta se dešavalo pre Aleksandrinog upada u Zadrugu zbog kog je traži policija!

Biljana ne krije da je šokirana Aleksandrinim ponašanjem

  • 9

Aleksandra Subotić na Božić je udarila pesnicom Minu Vrbaški zbog čega je dikvalifikovana iz Zadruge.

Aleksandra se na tome nije zaustavila, već je napravila još jedan skandal. Naime, ona i Nemanja Tošić, koji je takože diskvalifikovan pre nekoliko meseci, pokušali su da uđu na imanje zbog čega ih trenutno juri i policija. 

Aleksandra je do upada na imanje u Šimanovcima borvaila kod majke Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, koja ne krije da je u šoku zbog Aleksandrinog ponašanja i da ju je njen postupak veoma iznenadio.

Biljana nije znala za Aleksandrine namere, a kada je upalila televizor kako bi gledala Zadrugu shavatila je šta se zapravo dešava.

Biljana Dragojević, Foto: Instagram/biljanadragojevic1967

- Ja sam u šoku što se to desilo... Pojma nisam imala da će Aleksandra to da uradi. Nakon što je udarila Minu i što je izbačena iz "Zadruge" došla je kod mene, pričale smo, rekla sam joj da nije trebalo to da uradi... Nakon toga sam bila na rođendanu, vratila se kući, opet popričala sa njom i otišla u svoju spavaću sobu. Malo nakon toga sam pustila televizor i videla šta se dešava i da je Aleksandra pokušala da upadne u "Zadrugu". Za to vreme mala Magdalena je bila kod mene kući, spavala je - kaže Biljana i dodaje:

- Telefon mi je zvonio, stizale poruke, nisam imala pojma da će to da uradi. Stvarno me je šokirala. Nisam znala ni da planira da ide ka imanju. Nije se vratila kod mene nakon toga, ne znam gde je sada. Šta da vam kažem? Rekla bih joj da to ne radi, kao što sam joj rekla da nije u redu što je udarila Minu - poručila je Davidova majka.

Biljana ne krije da joj je žao što njen sin mora da tri Aleksadrine ispade, posebno kada bez razloga pravi ljubomorne secene.

Aleksandra se nakon diskavalifikacije pozdravlja sa Davidom, Printskrin: TV Pink

- Vidim da joj je teško što je razdvojena od Davida, ali sama je kriva za to. Zašto David ne bi ostao u rijalitiju iako je ona izašla? I njoj sam to rekla, ali ona kaže da to nije fer. Aleksandra ume da bude previše posesivna i ljubomorna, pa jedino da se Davidu stave crne naočare, pa da ništa ne gleda. Smeta joj kad se šali, kad priča sa devojkama, sve joj smeta. Žao mi je što on sve to, da tako kažem, mora da trpi. Magdalena je kod mene ostala, ja nju pazim od početka rijalitija. Trudim se da dete ništa ne primeti i ne oseti, nje mi je baš žao - zaključila Dvaidova majka.

VIDEO: David se zarozao kada je obezbeđenje dopratilo Aleksandru do vrata

VIDEO: Luna potpuno izgubila kontrolu! Počela da histeriše, urla, šutira sve redom

(Tečlegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AMG

    9. januar 2019 | 12:46

    Ma teraj bre to iz kuce,daj joj dete da cuva i hrani a ne da pravi budalastine !!! I vi ste krivi sto cuvate dete koje vama ne pripada a niste joj ni baka,treba da ga cuvaju Karadjordje i Ljuba a ne vi !!!!Ajde bre dosta medijske paznje !!!

  • Ivan

    9. januar 2019 | 15:10

    Isteruj taj sljam iz kuce i spasavaj sina kad izadje iz Zadruge.

  • Nina

    9. januar 2019 | 12:56

    Ista kao i sin slatkoreciva a zapravo vestica kakve nema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA