≫ 

Luna priznala da su je privodili zbog Slobe, pa otkrila još jedan detalj! (VIDEO)

Luna je Marku, nakon što su "ispeglali" problem koji su imali, pričala o situaciji kada je privedena zbog nasilja nad Slobom

  • 32

Luna Đogani i Marko Miljković prethodne noći u sitne sate započeli su razgovor na temu njihove svađe tokom koje je Luna čak i nasrnula na Marka.

Đoganijeva i Miljković su zakopali ratne sekire, a u jednom momentu ona je Marku spomenula situaciju kada je bila privedena zbog nasilja nad Slobodanom Radanovićem.

- Ja ti nikad ne bih naudila. Osim što te gađam papučom kada me nekad iznerviraš - rekla je Luna Marku.

- Hteo sam da zovem produkciju da me vodi kod doktora... - našalio se Miljković.

- Znaš li ti da je mene neko prošle godine prijavio što sam tukla Slobu, neki gledalac me je prijavio. Dobila sam i prijavu, kaže nanela sam mu teške telesne povrede - ispričala je Đoganijeva. U videu na početku teksta pogledajte šta je rekla.

VIDEO: Luna potpuno izgubila kontrolu! Počela da histeriše, urla, šutira sve redom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tonyst

    10. januar 2019 | 12:25

    Kako nekome ova cura može biti simpaticna,ja to ne razumin... bahata, egoisticna... ni jednu dobru osobinu nije u dvi godine pokazala... bruka...a ona takva još ima puno fanova.... bruka za svr vas...za ne virovat... Kija, šta god da je i kakva god da je, za ovu je pojam... Kija imaš ljetovanje u Dalmaciji ;)

  • Au

    10. januar 2019 | 10:06

    Ove godine ću ja da je prijavim. Naći ću rupu u zakonu.

  • Samo da dodam

    10. januar 2019 | 10:53

    Višnja te je baš lepo upozorila.Nisi ti razmažena ti si "bahata i bezobrazna" kad si u pijanom stanju.Nas starije gledaoce užasno nervira takvo ponašanje.Promeni se devojko opet ponavljamo za tvoje dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA