Luna rekla da se od Petra sklonila jer "nema hemije", a onda je Bora ustao i otkrio gadan razlog zbog kog Đoganijeva zaista izbegava Tojagića! (VIDEO)

Luna je prvo rekla kako između Petra i nje nema hemije, ali je to bio samo pokušaj "izvlačenja" i bežanje od pravog razloga

  • 27

Gledaoci su sinoć postavljali pitanja zadrugarima, a jedan obožavatelj "Zadruge" je hteo da zna zašto je Luna Đogani prestala da se druži sa Petrom Tojagićem, koji je prošle nedelje ušao u rijaliti. Đoganijeva je ustala, ispričala da sa ovim momkom nema zajedničke teme, te da među njima nema hemije i da nije "kliknulo na prvu".

- Ne osećam hemiju - rekla je Luna.

- Je l' to razlog da prestanete skroz da se družite?! - pitao ju je voditelj Milan Milošević.

- Pa, ne... Nismo našli neke zajedničke teme. Ok je dečko, nemam ništa protiv njega. Vidim da je dobrica i sve. Jednostavno, to je to - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

Međutim, Bora Santana ustao je kako bi rekao istinu, a ona glasi da je razlog što Luna izbegava Petra taj što mu se neprijatno oseća iz usta, a na to Mina je dodala:

- Krenimo od Maje, Lune i većine... One su danas prokomentarisale da se dečku oseća iz usta, da zbog toga neće da mu prilaze. To je razlog! - rekao je Bora.

- Luna je rekla da mu je to jedina mana. Ja sam mu rekla da potraži pomoć. Jedan dan su me zvali kada su sedeli na krevetu, pa su došli na ideju da mu to napišemo u pismu, gde sam ja to uradila. Čolak je imao taj problem, ali je sve rešio - navela je Mina Vrbaški.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    10. januar 2019 | 12:47

    Kako izgleda kao sredovečna žena sa ovim naočarima.....

  • Ni i

    10. januar 2019 | 13:25

    Lunjara, nasla da prica o higijeni. Ona je uvek sa masnom kosom. Sramvte bilo.

  • Nina

    10. januar 2019 | 13:02

    Strasno, odvratni su prema decku koji ima problem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA