"Pušiš za 10 evra, je*aću ti mamu klošarsku!" Miki se zverski zaleteo na Tomu, Pavle ga ščepao, obezbeđenje ga jedva izvuklo napolje! (VIDEO)

- Je*aću ti mamu zbog ovoga, diskvalifikovaće me zbog tebe, to sam i čekao. Je*aću ti mamu klošarsku, kinesku, bićeš bijen! Gotovo! - vikao je Miki

  • 17
Miki Đuričić i Toma Panić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miki Đuričić u poslednjem momentu je prošle noći sprečen da fizički nasrne na Tomu Panića, sa kojim se prethodno verbalno "zakačio" i izvređao.

Naime, sve je počelo od toga što je Milan Milošević Tomi pročitao pitanje gledaoca - "Kakav si ti drug Marku kada ga stalno olajavaš? Slagao si Draganu da je Miki izmislio da si mu ti rekao da je imala akciju sa Markom iza zavese "Zadrugovizije?".

- Ja sam rekao Mikiju da sam udario Brendona u bekstejdžu, a Miki mi je na to odgovorio: "Miljković? Strašno?" - čudio se Toma, ali ga je Miki prekinuo.

- Ja veće g*vno u životu nisam video. Ne mogu da razumem! Miljković zna da se ja lažima ne bavim, ako veruje Tomi, ne treba ni on da mi se obraća više - rekao je Miki.

Ja njega pitam kakav je on čovek, on meni kaže "kada shvatiš igru biće ti lakše". Nemoj meni da nameštaš rijaliti ovde! - rekao je Toma.

- Je*aću ti mamu zbog ovoga, diskvalifikovaće me zbog tebe, to sam i čekao. Je*aću ti mamu klošarsku, kinesku, bićeš bijen! Gotovo! - vikao je Miki, a onda je nastao haos među zadrugarima koji su stali na Mikijevu stranu, među kojima je najglasnija bila Matora.

Mikija Đuričića obezbeđenje izvodi napolje, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Svi ti se smeju, samo lažeš! - vikala je Matora.

- Slino jedna slinava, bezobrazna. Nećeš ga izbaciti napolje, makar ja izašla umesto njega! - vikala je Suzana Perović.

Mikija je obezbeđenje odvelo napolje, kako ne bi napravio problem zbog kog će biti diskvalifikovan.

- To me uopšte nije zaintrigiralo, jer postojale su razne priče. Ja ne mogu da verujem ni Mikiju, ni Tomi jer niko nema dokaz. Ne ljutim se na Tomu - rekao je Marko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knele

    10. januar 2019 | 13:08

    Toliko mi digne pritisak ovaj Miki agresivac,nekulturna i nevaspitana osoba da bi od besa usao u tv!!

  • Sima

    10. januar 2019 | 12:58

    Sta reci osim da je Miki ol*s!

  • Ivan

    10. januar 2019 | 12:53

    Najveci folirant u zadruzi je Miki Djuricic. Jedini koji silom sprecava da se o njemu kaze istina. U vezi je sa udatom zenom, ljube se kad se kamere okrenu a ovamo prica kako su oni samo drugovi, pegla situaciju a nemoralni su oboje. Folirant i licemer najobicniji. Treba ga izbombardovati pitanjima da se razotkrije njegovo bahanalisanje a ne da se prica vrti oko nekakve Dragane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA