Pavlu i Dragani pušten snimak na kojem se maze ispod jorgana samo 5 sati nakon što je nju posetio muž, oboje se pogubili, nastao haos za stolom! (VIDEO)

Nakon snimka za stolom je nastao haos, zadrugari tvrde kako među bivšim ljubavnicima postoje emocije, kako prosipaju laži i jedno i drugo

  • 10

Pavlu i Dragani večeras je pušten snimak na kojem su u istom krevetu ispod pokrivača, a situacija se dogodila 31. decembra, pet sati nakon posete Draganinog muža Siniše. Snimak traje nekoliko minuta, pa je pitanje voditelja Milana Miloševića bilo: "Koga vi lažete ovde?".

- Bio je seks, sto posto! Je*ačina, ozbiljna jeba*ina! - prvo je iznervirano rekla Dragana.

- To je bio 31. decembar. Popila sam, bila sam vesela i raspoložena... Ja ga nijednog trenutka nisam zagrlila. Otišla sam prva na spavanje, on mi je prvi prišao. Smešno. Niti smo se javno ljubili, niti išta. Ovo je moje stanje kada popijem. Ja sam trezna trenutno, kao što vidite ne pričam sa čovekom tri dana. Mi ne razgovaramo.

Dragana Mitar/ Printskrin: TV Pink

- Nije se zaista ništa desilo ispod pokrivača. Golicao sam je, nije to bilo ništa strašno. Ničega nije bilo. Pričali jesmo, smejali se, zezali se. Snimak nije eksplicitan, nije tu bilo ničeg ružnog - objasnio je Pavle.

- Se*em ti se ja na taj brak kad se ona pokriva sa bivšim, a ima muža! Vi ste Lunu razapeli! Katastrofa, ja sam u šoku! - govorila je Sanja, koja je sa Lunom bila u prvoj sezoni Zadruge.

Dragana Mitar/ Printskrin: TV Pink

- Ako se ovo zove brakom, ne želim nikad da budem u braku! - rekla je još Sanja, sa zadrugari su se složili da Pavle i Dragana uporno lažu sve njih.

- Ne pravite nas budalama! Ti si mu, Dragana, dala povoda! Izgledaš mnogo lepo, možeš da imaš koga hoćeš... Ali prestanite da nas lažete! - iznervirala se Zorica.

- Zašto je tebe pitala da joj pomogneš sa presvlačenjem? Zašto tebe zove da je gledaš golu? Ja ne priznajem izgovore "bila sam pijana", jer niko nije oduzet od alkohola da ne zna šta radi, a Dragana je njemu prva pružila ruku - rekla je Ljuba, dok je Miljana tvrdila da se Dragani iz očiju vidi da je do ušiju zaljubljena u Pavla i da se među njima vidi velika ljubav.

Zadrugari komentarišu Draganu i Pavla/ Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tz

    11. januar 2019 | 10:22

    Sponzorusa Dragana ne zna da voli nikog ne voli, nju zanima samo provod, skupi pokloni i lova. Moze joj se kada ima glupih muskaraca.

  • 🐤

    11. januar 2019 | 09:14

    Bravo dragana javno si sve priznala jos i pijes ,majka supruga icerka za primer nema sta.

  • 123

    11. januar 2019 | 01:56

    Dragana voli svog muza😂😂😂 Ona je postena,samo kad se napije ne zna sta radi😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA