≫ 

"Koji je tvoj cilj, zašto si ušao ispod jorgana?": Zorica Marković očitala lekciju zgranutom Pavlu, pomenula i Draganu (VIDEO)

- Zamisli ti sad kući i gledaš ljude koji leže u krevetu, da mi sumnjamo. Možda nas vi zaje*avate - pričala je Zorica

  • 11

Zorica Marković i Jovana Tomić Matora komentarisale su odgovore Dragane Mitar u "Igri istine". Njih dve su konstatovale da su mnogi nakon toga promenili mišljenje o odnosu modelsice i njenog bivšeg dečka Pavla Jovanovića.

- Ona je trebalo da kaže sve ili da ćuti. Rekla je šta ima imala i dobila je aplauz. Ona se držala svoje priče i onda je Pavle došao da priča priču. Znam dosta o Pavlu - rekla je Zorica Marković.

Ubrzo se u dnevnoj sobi pojavio i Pavle koji je negirao teoriju Zorice Marković. Međutim, pevačica se držala svoje priče.

- Šta god ona kaže ti kažeš da je tačno, a onda kad priča kažeš da je laž... Nije mi jasno ništa. Ja imam pravo da formiram mišljenje! Ti si ušao i pričaš da je ona savršena. Još uvek imaš emocije. Sad je počeo da je use*ava - rekla je Zorica.

- Ništa ja loše nisam rekao o njoj, samo sam rekao da me ne komentariše - branio se Pavle.

- Zamisli ti sad kući i gledaš ljude koji leže u krevetu, da mi sumnjamo. Možda nas vi zaje*avate. Koji je tvoj cilj, zašto si ušao ispod jorgana? Videlo se du*e, a tvoja glava je na čudnom mestu bila... - pričala je Zorica Marković Pavlu koji je bio zgranut.

Šta je sve rekla Zorica Marković, pogledajte na sledećem snimku:

VIDEO: Ovo je bolelo! Zorica Marković složila Lunu u nekoliko reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    12. januar 2019 | 16:28

    Da Zorica brani uvek preljubnice kako sad Draganz tako isto u Z1 Lunu....

  • Suza

    12. januar 2019 | 14:07

    Zorica opet brani i stiti preljubnicu kao i u Zadruzi 1 .Svako brani svoje jato .

  • Radojka

    12. januar 2019 | 22:14

    Zorica bez obzira šta priča ili radi nešto mi je žao, jadno a i ne priliči joj da sedi mesecima kao neka tuka među onim mlađima obešenjacima, idi ženo kući valjda možeš da živiš penzionerski život

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA