≫ 

"Čula sam kako uzdiše..." Luna priznala da će ipak imati seks sa Markom, ali joj jedna stvar predstavlja problem! (FOTO) (VIDEO)

- Znam da mu nije svejedno, sinoć kada me je masirao čila sam kako uzdiše - rekla je Luna

  • 40
Luna i Zorica pričaju o Marku, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u ljubavnoj romansi, pa modna danima ne skidaju osmeh sa lica. Luna i Miljkovović iz dana u dan pokazuju pažnju jendo drugom, ljube se i maze.

Đoganijeva je na početku  Zadruge 2 donela odluku da ovoga puta neće imati seks u rijalitiju, ali se sada situacija drastično menja. Luna se povreila Zorici Marković i otkrila da ona i Marko neće moći da se suzdržavaju do kraja rijalitija.

Blogerka je otvorila dušu i priznala da nije navikla na vezu da se ne svađa i ne baca stvari, pa otkrila kako joj je u vezi sa Miljkovićem.

Luna i Zorica pričaju o Marku, Printskrin: TV Pink

Ne znam kako da imamo seks, a da ne bude previše eksponirano i vulgarno? - istakla je Luna svoj problem.

- Ali, ne možemo mesecima da se držimo za ruke. Niti priča o tome, niti potencira. Znam da mu nije svejedno, sinoć kada me je masirao čila sam kako uzdiše. Pazi na mene, mazi me, pokriva... Nismo po ceo dan zajedno, nije posesivan, ne smara, nema ljubomore. Svako ima svoje društvo i život, a kad smo zajedno, zajedno smo. Prija mi ta njegova mirnoća - rekla je Luna.

- Ovo je potpuno drugačije od toga. Bilo mi je čudno jer sam navikla na vezu gde se stalno svađamo i bacamo stvari. Ja sam mu rekla da ću da budem onakva kakav je on. Ako on u meni budi mir, takva ću i ja da budem - zaključila je Đoganijeva.

Luna i Zorica pričaju o Marku, Printskrin: TV Pink

Razgovor Lune i Zorice pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Smuvali se Luna i Marko, vreli poljupci odzvanjali spavaćom sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljko

    15. januar 2019 | 22:00

    Kako takva ljubav prema Slobi,,brzo ispari? Da li je to bila ljubav? Jer, ako jeste, kako je moguce za 15 dana zaboraviti. Jer u to vreme je histerisala. Prave ljubavi, se ne zaboravljaju za tako kratko vreme. Da li je onda lagala, ili sada. Ljubav. Sta je to Luna? TUZNO, ZAISTA TUZNO I FOLIRANTSKI POTEZI.

  • Sasa

    15. januar 2019 | 21:42

    I novinari I voditelji I produkcija nadjose Luni momka...sad su svi srecni... idila...onaj odvratni Milan sinoc smeje se ko da je otkacio malo I iznosi informacije is spoljneg sveta I Nikom nista...

  • Kodiaq

    15. januar 2019 | 22:22

    Ja sam je video pre 2 god. I stvarno ni nasta nije licila uzivo u sorcu i majici. Mozda se prolepsala u medjuvremenu, ali ne verujem toliko da bi se ovoliko istripovala da je neko i nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA