Nakon što je David javno prevario Aleksandru u Zadruzi, Subotićeva jednom žestokom rečju poručila da je kraj?! (FOTO)

Aleksandra više nije mogla da ćuti, pa se oglasila putem društvenih mreža

  • 16

Nakon što je Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz Zadruge njen dečko David Dragojević se poprilično zbližio sa zadrugarkama, pa je čak Aleksandru javno prevario i pred kamerama poljubio Jelenu Krunić.

Međutim, to nije sve on je sve bliži i sa Anom Korać, pa je prošle noći završio u krevetu sa njom.

Davidovo ponašanje putem malih ekrana pomno prati njegova devojka Aleksandra koja se sada oglasila žestokom porukom na društvenim mrežama.

- Kukavica - poručila je Subotićeva.

Aleksandrina objava na instagramu, Printskrin: Instagram/aleksandra_suboticss

VIDEO: David prevario Aleksandru, ali ne sa Anom Korać:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    16. januar 2019 | 14:07

    Ne samo da je kukavica, već i lažov i manipulator. Dvolično je što mu je smetalo što Aleksandra hoće da je uz nju, a od Ane se ne odvaja. Što se sad ne druži sa drugim zadrugarima, pleše sa drugim zadrugarkama, već je 24 h sa Anom. Sad stalno grli, mazi Anu, a kad je Aleksandra to tražila bilo mu je teško, kao pritiska ga. Ovaj je gori od Slobe. Još sad pljuje po Aleksandri, pere se. Barem je ispoštuj, pa ćuti. Preko nje si ušao u rijaliti. Budi zahvalan bar toliko

  • Sandra

    16. januar 2019 | 16:22

    E bas je nasao pravu, u p. materinu! Ana je uskocila u krilo onog Andjela posle svadje sa Teodorom! Odmah, nije cekala! Ali, Teodora je bila tu pa se pomirili. Onda je dosao Janjus na red! Pa morao preko ograde! Sa Kijom se druzila, pa u krevet sa slobodanom. Krive noge, ogledalo stalno u ruci..Eto, sad je sa Davidom.

  • Realan

    16. januar 2019 | 17:55

    Na kraju krajeva, Ljuba je bila upravu! David je iskoristio verenicu da udje, a onda je radio SVE da ona ode! Provaljivao joj ogradu da izadje, flertovao sa drugima, nasrtao na nju, i pio! Cim je izasla, istog trenutka je Ana sutnula Marka i prisla njemu! Sramno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA