≫ 

Luna i Marko goli ispod tuša, Đoganijeva pred njim sređivala intimne regije, a onda je usledila akcija pod jorganom! (VIDEO)

Luna je publici priredila vrele kadrove ispod tuša

  • 61

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su uplovili u vezu, a prošle noći za vreme pitanja gledalaca blogerka je izjavila da je prebolela svog bivšeg dečka Slobu Radanovića.

Nakon emisije Luna i Marko su nastavili sa razmenjivanjem emocija, a pred zoru su završili zajedno u kupatilu zajedno sa Zerinom Hećom. Prvo se tuširala Luna, a onda Marko.

Luna ispod tuša, Printskrin: TV Pink

Đoganijeva je iznanadila publiku s obzirom da ranije nije priređivala ovakve kadrove gledaocima.

Marko se tušira, Printskrin: TV Pink

Ona je tom prilikom ispod tuša sređivala intimne regije, dok je Marko strpljivo čekao da ona završi. Nakon ovoga završili su u strasnom zanosu ispod pokrivača.

Luna ispod tuša sređuje intimne regije, Printskrin: TV Pink

Kako je sve to izgledalo možete pogledati na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    17. januar 2019 | 13:25

    Recite, sta ina ume, sem toga da prikaze?

  • Qqq

    17. januar 2019 | 13:19

    A proslog utorka je naricala za Slobom,ima li neko da primeti koliko ona laze i glumi? I sad kao probudila se i jednom klik nestala patnja? Jeste li vi normalni da vas ova neinteligentna persona ovako voza?

  • Jkl

    17. januar 2019 | 12:20

    Ona sad osim sto ima nepostojecu upalu pluca,uz pomoc produkcije ide na nepostojece inhalacije da se pripreme matrice za Zadrugoviziju..e narode ala si kratke pameti,opra se ona izgleda,svi zaboravili ko je ova devojka koja sad prodaje lazne price takodje ,nepostojece dobrice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA