≫ 

"Totalno nefer, mislim da će to narod osuditi!" Ljuba i Karađorđe žestoko opleli po Davidu nakon što je javno prizano emocije prema Ani Korać! (VIDEO)

- Hvala ti što si je sj*bao, ja je nikada nisam sj*bala. Po meni Ana nema veze sa ovim, ali on je za mene po tom pitanju dno dna - rekla je Ljuba

  • 24

Prošle noći tokom pitanja gledalaca David Dragojević je komentarisao prisan odnos sa Anom Korać, a onda su se umešali roditelji Aleksandre Subotić, Karađorđe i Ljuba Pantović, pa su ušči u žučnu raspravu.

- Neću da krijem ništa kao što nisam krio ni do sada. Mi normalno komuniciramo, šetamo pričamo, prisni smo, tako da kad dođe do poljupca videće to svi - rekao je David.

- Za mene je to Imaginarijum, čarolija na koju je David naseo. Žao mi je što nije izneo te svoje emocije do kraja prema mojoj ćerki, što nije raskinuo sa njom dok je mogao i dok je to imalo smisla nego je zaveo u neku stranputicu i doveo do te situacije do koje je doveo... Mislim da je to totalno nefer od strane Davida i mislim da će to narod osuditi - rekao je Karađorđe.

Karađorđe Subotić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam se mnogo trudio... mislio sam da će ići na bolje, međutim nikad nije išlo na bolje. I ovde ste čuli kada sam rekao da jedva čekam da izađem napolje da više ne mogu da izdržim. Sve to što je meni falilo, počelo je druženje sa Anom i to mi jednostavno prija... Ne mogu ja da kontrolišem svoje emocije - rekao je David.

David Dragojević, Printskrin: TV Pink

- Meni on kaže, kao majci, da je više učinio za Aleksandru za godinu dana, nego ja za ceo život! Hvala ti što si je sj*bao, ja je nikada nisam sj*bala. Po meni Ana nema veze sa ovim, ali on je za mene po tom pitanju dno dna. On je posvađao svoju majku i svog brata, šta je njemu da posvađa Aleksandru... Ne priča sa bratom i tatom, a meni drži predavanje. Luna je imala sreću ovde što nije ispala budala i drago mi je za Lunu... A mene kao majku ne može da komentariše jedan balavac! - pričala je Ljuba.

Ljuba Pantović, Printskrin: TV Pink

Kako je izgledala rasprava Davida, Karađorđa i Ljube možete pogledati na snimku ispod teksta:

VIDEO: Izvini, Aleksanda! David najavio poljubac sa Anom Korać koji će svi videti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • verka

    18. januar 2019 | 06:07

    Mama i cera dele leba

  • Ivanai

    17. januar 2019 | 14:09

    Neznam sta se sad bunis,jedva si cekala da se rastave jer ga nikad nisi volela kao zeta,tako da sad treba da se uporedis na cerku I unuku I pomognes im da ga zaborave I da budes majka i baba kao sto treba da budes

  • Dragan

    17. januar 2019 | 14:03

    Decku je Aleksandra sa svojom namrstenoscu i stalnim kuketanjem jednostavno presela. Tako je i Luna svojim ponasanjem oterala Slobu, pa se sad cudi zasto je prestao da je voli. Da Aleksandri sad nije prijatno mi je jasno. Ne bi nikom bilo. Ali Ana drugacije razgovara sa Davidom. Vesela je i raspolozena, totalna suprotnost od Aleksandre. Ne verujem da ce oni nesto dugo biti u vezi, ako se uopste smuvaju, jer on njoj ne moze da pruzi ono sto njoj treba. A to je brdo love. Ali ga kao muskarca razumem. S jedne strane ugojena i cangrizava verenica, a sa druge strane zgodna i vesela devojka. Uostalon, ko normalan bi ista pocinjao sa Aleksandrom i citavom tom njenom problematicnom porodicom??? Trebala je Davida da drzi kao malo vode na dlanu i da mu se svaki dan zahvaljuje zbog svega sto je sa njom i njenima prosao i pored toga ostao uz nju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA