≫ 

"Ukoliko se ne slažete sa njenim izborom, ne treba ni da ga pljujete": Gagi opširnim statusom prokomentarisao vezu Marka i Lune (FOTO)

- S druge strane, ukoliko se slažete, nemojte previše da ga hajpujete, jer znate, kad se opečeš i na 'ladno duvaš - napisao je Gagi

  • 43

Gagi Đogani ponovo je prokomentarisao veze svoje ćerke Lune sa Marko Miljkovićem. Denser se oglasio opširnim statusom i dao svoj sud.

- Dragi naši, Luna je ušla u novu životnu etapu u rijalitiju, ušla je u neku novu ljubavnu priču koja s jedne strane trpi osude, a sa druge strane odobravanje. Prva i osnovna stvar, Luna nikad ništa nije fejkirala, ušla je u novu vezu jer je ona smatrala da je spremna za to. Da li je ili nije spremna i dokle će to da je odvede videćemo. Molim vas, zbog nje same, poštujte njen izbor i verujte joj. Svako od nas gazi svojim čizmama. Ukoliko se ne slažete sa njenim izborom ne treba ni da ga pljujete, pustite vremenu da da svoj sud. S druge strane, ukoliko se slažete, nemojte previše da ga hajpujete, jer znate, kad se opečeš i na 'ladno duvaš'. Za mene nijedan više muškarac ne može biti u istom rangu sa Lunom. Ona je prioritet kao individua i iznad svake veze, a njen izbor ću da poštujem jer poštujem nju. Pustimo vremenu da kaže završnu reč... Volite Lunu i podržite je - napisao he Gagi.

Evo i objave.

Gagijeva objava Printskrin: Instagram/gagidjogani

VIDEO: Smuvali se Luna i Marko, vreli poljupci odzvanjali spavaćom sobom:

Mark

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasa

    17. januar 2019 | 19:22

    Boze, da li je ovo moguce? Ko je ovaj covek, koji se obraca nsrodu? Hospofo novinari, gde vam je profedionalizam? Da li to znaci, da svako moze da se na ovaj ili slicsn nacin obraca. Ne mogu verovati. Da ima hrabrosti i podrsku media, da se obraca, zbog svoje nemoralne kcerke. Hvala gospodo.

  • Zoran

    17. januar 2019 | 19:25

    Ljubi je tata pametna na njega postena na mamu😂😂😂

  • Ljilja

    17. januar 2019 | 19:24

    😂😂😂Vraca nam se prava Lunjara dosta je bilo foliranja!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA