Pitali smo Kiju Kockar da li će biti u žiriju Zadrugovizije, njen odgovor rekao je sve

Kristina Kockar je otkrila da li će ocenjivati kandidate u drugom izdanju "Zadrugovizije"

  • 63

U nedelju, 20. januara, biće održana druga po redu "Zadrugovizija" druge sezone rijalitija "Zadruga". Već je poznato ko će s kim nastupati (opširnije OVDE ) u ovom takmičenju, a ono što je, bar za sada, nepoznanica jeste ko će činiti žiri.

Po pravilu, uvek se protezalo ime Kristine Kockar, a kako bismo proverili da li će Kija biti deo "Zadrugovizije 2", kontaktirali smo je. Pobednica "Zadruge 1" nam je izjavila da neće biti članica žirija ovog takmičenja i da nije dobila poziv od produkcije.

- Ne , niti razmišljam o tome. Znaju oni (produkcija) da ja nisam zainteresovana za to - rekla je kratko Kija za Telegraf.

Podsetimo, u prvom izdanju "Zadrugovizije" druge sezone "Zadruge" pobedili su Luna Đogani i Aleksa Savić. Blogerka je imala najviše Fejsbuk i SMS glasova, dok je pevač imao najviše glasova od strane stručnog žirija.

VIDEO: Pobednički nastup Lune Đogani u "Zadrugoviziji 1":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    18. januar 2019 | 23:22

    Ma ti si jak clan zirija I u Pinkovim zvezdicama. Sramota me tvojih komentara. Sta si devojko umislila ko si Spusti se malo na zemlju molim te.

  • R

    18. januar 2019 | 22:54

    To bi bio pun pogodak,ali na zalost i to je lunjara vec sredila,njen efo ro ne bi podneo,umrla bi od muke i ljubomore,ne sme malu djogajkicu nista da uznemiri...pa zato i ide na inhaliranje matrice,a pevaci koji je ocenjuju ce biti tu da se prave ludi i klicu,padaju i nesvesr nad njenim nepostojecim talentom,povraca mi se vise od lazarija koje rade.

  • Molim te

    18. januar 2019 | 22:38

    Ako budes bila tamo pitaj Davida da li je gledao Z1 i video kako si propatila. Tako isto pati i Aleksandra.Ana i Lunjara su unistile brak, veridbu a da nisu osetile trunku kajanja. Aleksandra je zla osoba ali nije niko zasluzio javnu prevaru. Kija 😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA