≫ 

"Ono je bilo bolesno, nezrelo..." Luna priznala kako se oseća u vezi sa Markom, pa ga uporedila sa Slobom! (VIDEO)

Dok je Luna davala odgovor na ovo pitanje Miljković je pomno slušao, a po njegovom izrazu lica rekla bi se da mu nije bilo drago što se Sloba uopšte spominje

  • 30

Luna Đogani nedavno je započela vezu sa Markom Miljkovićem, a u prvoj sezoni Zadruge blogerka je imala burnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Sve ovo podstaklo je Anu Korać da postavi Luni malo nezgodno pitanje. Koraćeva je tražila od Lune da uporedi ove dve veze i kaže prema kome je osećala veću zaljubljenost, prema Marku ili prema Slobi.

- Ja ne mogu da uporedim ove dve veze, ona je bila takva da se nadam da je nikad više neću doživeti. Bila je srećna i nesrećna istovremeno, sad sam samo srećna. Nemam nikakvu tenziju, nikakav stres. Ne mogu sebe da prepoznam, sada sebe napokon vidim srećnu, oči mi se smeju. Ne može to da se poredi, ni količina emocija, ni veza kao veza, ni ponašanje u vezi. Ništa nije isto i drago mi je zbog toga. Ono je bilo nešto bolesno, nezrelo, posesivno, bukvalno... nešto što mislim da je onako bilo u skladu... neću da pričam. Uglavnom, ova veza je totalno drugačija. Osećam da sam zrelija - rekla je Luna.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    19. januar 2019 | 13:00

    Pristao Marko da ostane u rijalitiju...pa veli daj sta das...a ti si jedna od onih koje se bas otimaju i opiru...😂😂😂

  • Boris

    19. januar 2019 | 10:44

    Meni je najvise krivo sto se Sloba oprao od svega sto je uradio tek tako samo jer se nije Luni vratio i jer je ostao dobar sa Kijom. Ovi komentatori se ponasaju kao da je Sloba Lunina zrtva. A to nije fer. Jednom nisam procitao za Slobu "spavao sa drugom devojkom na oci svoje zene" vec samo "Luna jahala ozenjenog muskarca pred njegovom zenom". Devojke umesto da najvise krive Slobu koji je stariji i dosta zreliji od Lune i bio je svestan sta radi oni najvise krive Lunu sa kojom je to uradio. Al okej nista cudno s obzirom kako su devojke danas glupe. Vi samo pustite da vas momci varaju pa se tesite da ga je ta neka druga "ukrala" od vas, bolje i to nego da priznate sebi da mu niste dovoljno dobre cim imaju potrebu za tim.

  • B

    19. januar 2019 | 10:04

    To ti je razlika kada ulaziš u vezu sa zauzetim čovekom i sa slobodnim.....al džabe ovo pranje, ona i dalje ne shvata gde je ONA pogrešila.....Ovo su reči koje joj je neko preneo da kaže.....kao razume, a i mi smo spominjali kako je Slobu zaboravila za 3 dana.....španske sapunice imaju bolje scenariste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA