≫ 

Zadrugari napali Anu Korać zbog raskida Aleksandre i Davida, ona pokušala da se opravda: Videla sam da tu nema ljubavi! (VIDEO)

- Ja sam ušla u vezu sa njim zato što mi se on svideo i zato što sam bila zaljubljena u njega, dok je Sandra još bila tu... - rekla je Ana

  • 26

Prošle noći zadrugari su igrali "Igru istine", a Lepi Mića uputio je pitanje Ani Korać.

Miću je zanimalo kako Ana komentariše to što Davida svi napadaju zbog toga što je zbog nje rešio da raskine sa Aleksandrom Subotić.

- Ti si osoba zbog koje David trpi kritiku i svi mu govore da je prevarant i lažov. Kako ti komentarišeš ceo njegov odnos sa Aleksandrom i da li se osećaš krivom? - glasilo je pitanje.

- Ja sam ušla u vezu sa njim zato što mi se on svideo i zato što sam bila zaljubljena u njega, dok je Sandra još bila tu... Meni to iskreno nije ličilo na vezu. Videla sam da tu nema neke ljubavi - rekla je Ana i razbesnela Karađorđa.

- Sa čije strane nema ljubavi?! To je vrlo bitno! - pitao je Aleksandrin otac ljutito.

Karađorđe, Printskrin: TV Pink

- Između njih... Niti je ona bila srećna, niti je on bio srećan... Ja sam tako gledala njihovu vezu, niti sam ja htela da se mešam u tu vezu. Ja ne smatram sebe uopšte krivom za to što se desilo. Njihova veza nije funkcionisala od početka. Kad sam bila napolju, ja sam gledala tu nihovu vezu i to nije funkcionisalo od početka - rekla je Ana.

Na ovu priču nadovezala se i Marija Kulić koja je ostala pri stavu da je Ana ipak kriva za raskid Davida i Aleksandre.

- Ona meni nikada nije prišla na taj način, mi smo šetali i družili se. To je preraslo u ljubav. Ona nije imala veze sa tim, ona nije kriva. Nikada me nije pipnula i poljubila. Nikada nismo bili sami - kazao je David.

Ana i David, Printskrin: TV Pink

- Ti si cenila da je to lak plen za tebe i onda si iskoristila situaciju - rekao je Karađorđe Ani.

VIDEO: David dodirivao Anu po donjem stomaku dok su slušali druge Zadrugare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lula

    19. januar 2019 | 13:33

    Ljudi moji nisu vam ovo Slob I Luna,njih dvoje su slobodni,klinci koji mogu da rade sta hoce.I,da bolje menjati nego to raditi u braku.Podrska za Anu i Davida.Aleksandra bolje da se okrene i posveti cerkici.

  • Maki

    19. januar 2019 | 16:12

    Rasturacice veza podrzavaju Anu

  • Ccc

    19. januar 2019 | 12:46

    Sta tebe briga da li ima ili nema ljubavi izmedju nekoga?Sacekas da sami raskinu pa onda startuj ako vec moras.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA