≫ 

"Nimalo nisam bila za to, bila je uništena, rasturena osoba": Anabela otkrila šta misli o Luninoj vezi sa Markom Miljkovićem

- Ona je samo obična devojka koja je imala nesreću da napravi pogrešan izbor. Ceo život smo išle srcem, nikada racio nismo uključivale - izjavila je Anabela

  • 22

Pevačica Anabela Atijas prokomentarisala je ponašanje svoje ćerke Lune Đogani i njenu vezu sa Markom Miljkovićem, u koju su nedavno uplovili u Zadruzi.

Iako je Luna govorila kako se u Zadruzi 2, posle ljubavnog kraha sa Slobodanom Radanovićem, neće zaljubiti niti dozvoliti nekom muškarcu da ponovo osvoji njeno srce, Marko je uspeo u tome. Njihova veza traje od 14. januara, od žurke koju su imali za pravoslavnu Novu godinu, a oboje ističu kako jedno drugom potpuno odgovaraju.

Evo šta o tome svemu kaže Anabela.

Anabela Atijas/ Printskrin: TV Pink

- Ja ne znam da li postoji jedna majka na ovom svetu kojoj na prvom mestu nije sreća njenog deteta. Ja vidim jednu devojku koja je toliko izranjavana, uništavana, ono najviše što može da nas dotuče u ljubavi, sve se vrti oko nje. Ona je bila potpuno uništena, rasturena osoba, a sada vidim devojku koja je hrabro izlepila svoje srce i zakoračila tamo da se suoči sa svojim demonima, strahovima. Ja nimalo nisam bila za to, ali ovo je za nju bio najbrži način do ozdravljenja - rekla je Anabela u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Anabela Atijas/ Printskrin: TV Pink

- Luna je u startu imala teško breme kao dete poznatih roditelja. Sve što se drugima dešavalo je hiljadu puta uvećano i očekivano od nje. Ona je samo obična devojka koja je imala nesreću da napravi pogrešan izbor. Ceo život smo išle srcem, nikada racio nismo uključivale. Ona je osuđena tako samo zato što je Luna. Imamo primere gde se dešava ista stvar i nije tako strašno. Ja ne mogu da joj branim da voli koga hoće - istakla je pevačica.

Luna i Anabela/ Foto: Telegraf

O odnosu Lune i Marka koji se ne razdvajaju otkako su se prvi put poljubili, misli sve pozitivno, ali ističe i kako nije slutila da će se priča između njih odvijati u tom pravcu.

- Nikada nije išlo u tom smeru da se sluti na nešto više od prijateljstva. Ono što znam jeste da je Marko ostao uz Lunu do kraja. Ali nikada nije bilo u drugom kontekstu osim prijateljskom. Ona je sama sebe lagala na početku, to što je osećala je vrlo brzo i pokazala. Meni je najmerodavniji Lunin osmeh. Ja samo vidim njen osmeh. Sada joj se i oči smeju, i ja samo to vidim. Devojka koja priča mirnim tonom, posluša konstruktivnu kritiku. Ona korača u pozitivnom smeru - zaključila je Anabela.

Marko Miljković i Luna Đogano/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    20. januar 2019 | 20:31

    I Jos nesto...za celokupnu njenu situaciju u z1 iskljucivi,Ali iskljucivi krivci su Anabella I Luna...I Niko drugi...moze da blate kiju I slobu koliko hoce,narod je sve video...I dugo ce vremena proci dok se one operu...dzabe patetika I prenemaganje...

  • Rola

    20. januar 2019 | 21:20

    Anabela sve si sama kriva nisi vaspitala Lunu niti si je naučila da sve lepo što vidi ne mora biti njeno. Zamisli da sam ja moju decu ucio kada vide nešto vredno kod drigog da otmu. Anabela treba da shvati što je bilo bilo je pa da se malo sakrije u mišju rupu dok narod zaboravi a ona kontra sve više daje povoda za negativne komentare.

  • Demagogija

    20. januar 2019 | 19:20

    Kako su iritantni demagogija i patetika ove zene. Prva je protiv mrznje svoje cerke a druge zene je spremna i da unisti. Srecom, okliznula se na Kiju, sto rece neko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA