≫ 

Zaljubljeni Ana i David zapalili scenu kad su se sočno poljubili posle nastupa, ona zaboravila i da joj je brus skroz skliznuo! (FOTO) (VIDEO)

Provokativan nastup zaljubljenih glupčića Davida i Ane naišao je na oduševljenje žirija

  • 16

David Dragojević i Ana Korać nastupili su pod rednim brojem pet na Zadrugoviziji 2, a svoje muzičko i koreografsko umeće pokazali su  u hitu "U tvojim kolima", Anabele i Đusa. 

Od momenta kada su započeli vezu i priznali emocije, Ana i David su omiljeni par u Zadruzi i svi se slažu kako odlično izgledaju zajedno, pa su i večeras svi jedva čekali da ih vide zajedno na sceni.

Kako je izgledao njihov nastup, pogledajte u nastavku:

Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mira

    21. januar 2019 | 10:02

    Ana mi je bila gotivna Ali ovo sto je uradila je pravi uzas, o Davidu necu nista reci posto on govori sam za sebe sta je i ko je... Aleksandre mi je zao jer ovakvu prevaru doziveti i jos ovako Javno je mnogo tesko i iskreno verujem i zelim joj da sto bezbolnije prodje kroz ovaj pakao Koi joj je priredio covek kome je poklonila svoje srce... strasno

  • Kova

    21. januar 2019 | 18:55

    Podrzavati prevaru je bezbozno i bezdusno! Kosmicka pravda postoji, zapamtite to!

  • ja

    21. januar 2019 | 08:35

    Nastup ocajan, sramota koliko novinari forsiraju ovu pricu, vidi se koliko su pristrasni. Ne branim Aleksandru i ne dopada mi se ali ova prica mi je dno dna, David uzasan! Nijednoj zeni takvu izdaju ne bih pozelela koliko god da veza nije funkcionisala trebao je iskreno da je kaze a ne da je laze i da joj daje laznu nadu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA