"Prvi ozbiljan nastup!" Pavle i Olja pokidali na sceni, Jovanović na kraju posvađao Viktoriju i Milenu Ćeranić! (FOTO) (VIDEO)

Olja i Pavle su oduševili svojim vokalnim sposobnostima i dobili silne komplimente za kompletan nastup

  • 7

Olja Bajrami i Pavle Jovanović nastupili su pod rednim brojem deset i oduševili na Zadrugoviziji izvedbom pesme Aca Pejovića i Edite Aradinović "Blud i nemoral", te pobrali sve simpatije i komplimente žirija. 

Oduševili su ne samo pevačkim umećem, već i koreografijom, te je žiri okarakterisao njihov nastup kao prvi ozbiljan nastup.

- Super ste zvučali - poručila im je Sandra, koja nije želela da komentariše Oljino pevanje jer ona i jeste pevačica. Dobili su pohvale za izgled i za kompletan nastup.

Olja Bajrami/ Foto: Nikola Tomić

- On je stvarno zvučao blizu Pejovića - prokomentarisala je Viktorija, te iskritikovala Pavla kako treba da zna šta želi da bude i da ne treba da se gura među njih pevače.

- Odustani na vreme - rekla mu je.

Pavle Jovanović/ Foto: Nikola Tomić

- Radi, bre, šta hoćeš u životu! Šta ti srce želi! Svi radite šta vam srcu drago! - poručila mu je Milena, a Viktorija se pobunila govoreći kako se svi udvaraju Pavlu i kako mu svi podilaze, te da ne treba zvanično da ulazi u svet estrade.

- Ušla si u Zadrugu kao pevačica. Iz ove Zadruge ćeš izaći kao jedna velika zvezda - poručili su novinari Olji.

Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić
Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić

Pogledajte snimak njihovog nastupa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA