≫ 

"Ana mi ne deluje kao neko ko je za ozbiljnu vezu": Davidova majka progovorila o Koraćevoj, a onda i o Aleksandri (VIDEO)

- Ona sa samo igra sa Davidom, jer ona nije za ozbiljnu vezu - rekla je Biljana

  • 39

Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića, je gostujući na televiziji "Pink" pričala o odnosu njenog sina i Ane Korać. Biljana je rekla da je uz svog naslednika, a onda je prokomentarisala Koraćevu.

- Njemu trenutno Ana prija, ali juče smo videli da ga nešto već nagrdila! Ona sa samo igra sa Davidom, jer ona nije za ozbiljnu vezu. Opet ću ostati dosledna sebi, jednostavno Ana Korać mi ne deluje kao neko ko je za ozbiljnu vezu - rekla je Biljana, koja se onda osvrnula na Davida:

Ana i David Printskrin: TV Pink

- Ako mene pitate, ja podržavam Davida, samo njega. Sviđa mi se kad igra, kad je raspoložen, ali vezu sa Anom ne bih puno da komentarišem. David voli da igra, da se druži, a opet, sve je to zatvoren prostor. Mislim, da se između njega i Aleksadnre baš stvorila tenzija jaka, jer teškoj e ući kao par u rijaliti. On nije bio četiri mesec tu, ali su bili konstantno na liniji. Kad se vratio, oni su ušli u "Zadrugu". Nisu imali vremena da se posvete jedno drugome. Ja sam šizila kod kuće kada vidim kakva je bila - rekla je Biljana, koja je na kraju pomenula Aleksandru.

- Aleksandra ne gleda ''Zadrugu'', ne prati dešavanja, niti želi da komentariše bilo šta vezano za to šta se dešava trenutno između Ane i Davida - rekla je Biljana.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vi

    22. januar 2019 | 01:02

    Po Biljani i njenoj faci (kao da joj je neko ubio najbilznjeg) imam utisak DA JE LJUBA U PRAVU treba njima Aleksandra zbog kinte.Prava majka bi podrzala dete kad je srecno ova ko da navija za Alrksandru da ga muci.Ili ide logikom ako ostane sa Anom eto njega brzo u Beogradu a sa mucenicim Aleksandrom ostace kod mame dozivotno

  • Ss

    22. januar 2019 | 00:59

    Bravo Biljana. Svi znamo da je Ana Sorajina drugarica. One nemaju emocija, nego od partnera samo zele skupe poklone, auta, zlato...

  • Samo kazem

    22. januar 2019 | 00:22

    Pa naravno covece! Cuj zaljubio se u rijalitiju! Pogotovo u Anu K, koja i sama kaze da se ne zaljubljuje. Za nju je ljubav novac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA