≫ 

"Jedva je čekao da izađe odavde, nije je voleo": Ana pričala o odnosu Aleksandre i Davida, pa priznala šta oseća prema Dragojeviću (VIDEO)

- David je kao ja, spojili smo se, super - počela je svoju priču Ana

  • 11

Ana Korać popričala je sa Ognjenom Amidžićem i govororila o svom odnosu sa Davidom Dragojevićem. Koraćeva je priznala da se zaljubila u bivšeg fudbalera i da joj on baš prija.

- David je kao ja, spojili smo se, super. Zaista sam se zaljubila, malo mi je teško da priznam to. Potrebno mi je vreme da se zaljubim, ali ovo me ne prolazi. On meni govori da je sve ovo nerealno i da ne može da veruje. Ovo mu je falilo, on se stvarno zaljubio i vidim da mu baš prijam, stvarno nam je lepo. Jednostavno, njemu je glupo da priča, ušao je odmah sa mnom u vezu, nije on bio zaljubljen i prestao je da voli davno. Nije je voleo, jednostavno iz poštovanja prema njoj, samo podrška. Ali, ljubav tu nije postojala. On je meni rekao da sam baš devojka za njega, problem je što je on imao pritisak, sa mnom nema to. Evo, sad je tamo i nedostaje mi - rekla je Ana.

Ana Korać Printskrin: TV Pink

Budući da je David imao konflikt sa Aleksandrinim roditeljima Ljubom i Karađorđem, Ana je osetila da treba da odbrani Dragojevića.

- Ja ne znam zašto oni njega krive, za sve je kriv. Pa, on je uvek bio tu za nju! Ni Ljuba ni Karađorđe nisu stali u njenu zaštitu, a sad kao svi vode računa! Meni se to ne sviđa, ja ne volim da ulazim u porodične priče! David je rekao da će pozvati Aleksandru, ali rekao mi je da je jedva čekao da izađe odavde. Mrzelo ga da se budi ujutru, videla sam sve to. Ja volim duhovite muškarce, drži mi pažnju i nije mi dosadan. Sviđa mi se i fizički - rekla je Ana.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Ana i David jezicima češali krajnike na Zadrugoviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    22. januar 2019 | 02:02

    Povraca mi se od Ane i Davida,nemaju ni malo stida i srama!Ali na tudjoj nesreci se ne gradi sreca i nece ovo opstati jer oteto je prokleto..

  • 123

    22. januar 2019 | 08:02

    Nkad mi se nije svidjalo kako se Aleksandra ponasala prema Davidu,previse ga gusila.A on je kao voleo i bio poslusan,smirivao je uvek😂😂😂.Tek sad je otkrio sta je zaista osecao prema Aleksandri,i da je samo glumio radi rijalitija. A Anu ne bih da komentarisem,silikonska devojka,to ne podnosim nikako...

  • Mirka

    22. januar 2019 | 08:28

    Ne razumem komentare ne gradi se sreca na tudjoj nesreci?Po toj logici svi bi se odmah udavali i zenili sa prvim vezama.Svako ima pravo da trazi svoju srecu.David takodje.Aleksandra da je njega ostavila onda bi bilo uredu?David je dobar momak bio je uz Aleksandru i nje nu tesku porodicnu pricu sada zeli dalje.Zao mi je Aleksandre sto nema roditelje koji ce joj ukazati na greske i pomoci da krene dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA