≫ 

"Lepo mi je i uživam": Luna nije krila sreću kada je pričala o vezi sa Markom, a ono što je rekla o Ani i Davidu, Aleksandri se neće dopasti! (VIDEO)

- Pored njega se osećam kao da učim mnogo, kao malo dete koje sve više sazreva - rekla je Luna

  • 87

Luna Đogani uveliko je u vezi sa Marko Miljkovićem i o svojoj romansi sa njim priča sve najbolje. Takav je bio i slučaj kada je razgovarala sa Ognjenom Amidžićem.

- Lepo mi je i uživam, osećam da sam se promenila na bolje. Marko me smiruje, ima neku energiju koja pozitivno utiče na mene. Pored njega se osećam kao da učim mnogo, kao malo dete koje sve više sazreva. On nema veze sa mojim tipom muškarca, ja sam navikla na momke koji su u fazonu da se non - stop ljube, maze i tepaju a Marko se potpuno drugačiji, a opet kada je pored mene je najnežniji muškarac - rekla je Luna, koja je dodala da veruje da će je njeni roditelji Anabela i Gagi podržati njenu vezu sa Markom.

Na pitanje šta misli u Ani i Davidu, tačnije o njihovom prisnom odnosu, Luna je isto rekla sve najlepše.

- Preslatki su, toliko ima hemije izmežu njih. Ja nisam kompetentna da pričam o situaciji koja ih je zadesila, ali mislim da su zaljubljeni jedno u drugo - zaključila je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO Luna i Marko rekli jedno drugom: Volim te

VIDEO: Smuvali se Luna i Marko, vreli poljupci odzvanjali spavaćom sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boss

    22. januar 2019 | 01:05

    Ja se divim Luninim hejterima i tolikoj zlobi da u svemu sto ona kaze ili ne kaze, uradi ili ne uradi oni nadju razlog da pljuju. A cak da ne nadju pominju one stare izlapele razloge a cak i kad se to cini previse izlapelim onda izmisle razloge. Stvarno haos. Nije vise do Lune uopste, do njih je. Kad mrzis nekog trazices dlaku u jajetu samo da imas razlog da ga pljujes i opravdas mrznju.

  • Aki

    22. januar 2019 | 10:43

    Djevojka nije svoja, a i Marko nije citav. Zivjela ljubav. Glupost. Oboje proracunati.

  • Rule

    22. januar 2019 | 10:41

    U Z1 kada je bila sa Slobom nsrnula na Miljkovica i htjela ga tuci. Dafa se zabavlja sa njim. Je li to moguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA