≫ 

Adam za potrčke izabrao Miljanu i Zolu, Marija Kulić se uznemirila zbog klipova i otkrila šta misli da stoji iza njegove odluke! (VIDEO)

- Ja sam srećna i prezadovoljna, tako da ćemo iskoristiti sedam dana u miru i tišini - rekla je Miljana, a onda je nastao haos za stolom između majke i ćerke

  • 4

S obzirom na to da je prethodne noći Nataša Moskva napustila Zadrugu i za novog vođu imenovala Adama Đoganija, on je danas za potrčke izabrao Miljanu i Zolu, što je uznemirilo Mariju Kulić.

- Od mene imate izolaciju za sedam dana, za dve osobe - rekao je Adam, koji je naglasio da je ovo njegov poklon za veridbu.

- Čuo je Adam da sam pričala da nam je mnogo lepo bilo tamo na ostrvu i smejao se, pa je verovatno hteo da nas pošalje. Verujem da je iz dobre namere to uradio. Ja sam srećna i prezadovoljna, tako da ćemo iskoristiti sedam dana u miru i tišini - rekla je Miljana.

- Možda se i beba rodi - dobacio je Zola.

Miljana i Zola ovonedeljni potrčci/ Printskrin: TV Pink

A zatim je Marija iznela svoje mišljenje i rekla kako ih Adam nije postavio iz dobre namere za potrčke.

- Mislim da ih je stavio u izolaciju da bi se puštali klipovi, pošto rade to što su radili, ne znam da li su nastavili, videću... Mislim da je to razlog - rekla je Marija, a Amad joj je odgovorio kako je dobronamerno želeo da im učini.

- To je na njima, da li će to raditi ili ne - rekao je Adam.

Miljana Kulić/ Printskrin: TV Pink

- Je l' možeš više da prestaneš da me brukaš pred ovim ljudima ovde i pred gledaocima napolju? - pitala je Miljana mamu.

- Tebe ne zanima kako ću ja to da podnesem, tvoj otac, sestre... Da li sam ovde ja, da li smo Siniša i ja zajedno, to te savršeno ne interesuje? - pitala je Marija ćerku.

- Ne! - rekla joj je Miljana.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sosa

    22. januar 2019 | 18:37

    Zasto je Dusica prihvatila Moskvino pismo, kada su svi znali, jer je sama rekla da se razmislja izmedju njega i Dragane ? Zorica je lepo rekla: Adam je dobar i vaspitaN ALI SE U RIJALITIJI nije POKAZAO. Slepa se uvek uz nekog. Djaba ti mladost i visina kada si mlitav, po meni i lenj. Usput, za mladica skolovanog koji zeli da se bavi glumom, nije nesto pricljiv, ne ume da "barata" recima, ali kad ga dotakne nesto i te kako zna da bude drzak i bezobrazan. Bice ovo nedelja spavanja i lencarenja. Bravo !

  • Krlja

    22. januar 2019 | 18:56

    Miksi mukica...nasla nekog koji hoce pa veli daj sta das...pa nek i klipovi idu 😂😂😂

  • Fiume

    22. januar 2019 | 20:54

    Ovaj Đ najveci panju u zadruzi2!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA