Mina Vrbaški biće saslušana u policiji zbog priznanja da se bavila prostitucijom?

Učesnica Zadruge javno je u rijalitiju priznala da je bila prostitutka, uz tvrdnju da je zarađivala za porodicu

  • 19

Mina Vrbaški je 11. januara, u rijalitiju Zadruga, pred celom nacijom, priznala da se sa svojih 16 godina bavila prostitucijom kako bi pomogla porodici, posle čega su pokrenute brojne teme.

Zbog priznanja da je za novac pružala seksualne usluge, postoji mogućnost da bude saslušana u policiji, piše magazin "Rijaliti".

- S obzirom na to da je trenutno vezana ugovorom koji mora da poštuje do izlaska iz rijalitija, ona će morati uskoro da izađe na saslušanje kako bi u policiji o svemu detaljno progovorila. Mina će biti primorana da otkrije ko su ljudi koji su je podvodili i koji su joj ugovarali seks, s obzirom na to da se takvi postupci zakonom najstrože kažnjavaju - navodi izvor ovog lista.

Mina Vrbaški/ Foto: ATA Images

- Mina je u rijalitiju priznala da se bavila prostitucijom pre nego što je napunila 18 godina. Do tada se vešto krila, pa niko nije sumnjao odakle joj velike sume novca iako nigde ne radi. U noćnom provodu je čašćavala društvo i rasipala se parama, za koje je tvrdila da ih je dobila preko reklama sa Instagrama jer ima veliki broj pratilaca. Kad je javno ustala i rekla da se prodavala za novac, pokrenula se lavina pitanja, pa će sada morati da snosi posledice. Vrbaški je priznala da je imala seks sa strancima i da joj nije bilo bitno s kim je intimna, jer joj je u tim momentima jedino bilo važno da dođe do lake i brze zarade. Imala je seks sa muškarcima preko 50 godina, a cene njenih usluga nisu uvek bile fiksne. Jednom je čak pristala i na grupni seks za koji je kasnije dobila 500 evra na ruke - dodao je izvor.

Mina Vrbaški/ Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Mina Vrbaški je pred celom nacijom priznala da se bavila prostitucijom uz reči: "Ku*va sam i je l' mi fali nešto?", a snimak pogledajte u nastavku teksta:

Inače, to nije bilo sve što je Mina otkrila iz preioda kada se bavila prostitucijom, pa je ubezo u Zadruzi iznela još šokantnih detalja.

- To su bili najgori dani u mom životu, mnogo je teško i ne razmišljam o sebi, samo gledam na njih. Sakupljala sam novac, slala koliko sam mogla da ne bude previše providno, jer me majka ispitivala odakle mi. Moja majka je saznala u sredu, i moja porodica, ja to nisam mogla da joj kažem. I bitno mi je da oni sada kod kuće nemaju problema zbog ovakvih izjava koje sam dala ovde. Sve što sam radila, radila sam i radim za njih - rekla je nedavno Mina i objasnila je kako je tada izgledala njena priča sa mamom Ivanom, koja nije znala kroz šta joj ćerka prolazi.

- Pitala me odakle mi taj novac, ja sam uvek imala neku priču za to, pričala sam da sam pozajmila. Nisam se dugo zadržavala kod kuće, brzo bih se vraćala u Beograd - ispričala je Mina.

Mina Vrbaški/ Printskrin: TV Pink

Potom je progovorila i o trenucima koji su na nju ostavili najveću traumu.

- Jednom sam bila zlostavljana i mučena nekoliko sati, gde nisam mogla da izađem uopšte iz tog mesta i to mi je ostavilo najgore traume koje trenutno imam. Skoro sam bila bespomoćna, nisam znala kako da se izborim sa tim. Danima sam plakala, bila u teškom stanju, bila sam zaključana posle toga u svom stanu...ali eto, opet sam ovde, izborila sam se i ponosna sam na sebe - priznala je.

- Nisam imala emotivnog partnera tada. Samo moja dva velika prijatelja - rekla je još Mina i otkrila kako joj je dugo vremena bilo potrebno da posle toga ima bilo kakvu komunikaciju sa muškarcima, ali da je prešla i preko toga.

- Posle toga nisam više imala neprijatne situacije, niti bilo šta slično - rekla je i dodala kako je u mnogim momentima videla da joj majka ne veruje, ali da nije imala snage da joj kaže.

Takođe, Mina je dodala da je bila svesna toga da se bavi prostitucijom i da je reč prostitutka najteža reč za neku ženu.

- To nisam bila ja. To je bila osoba koja je sebe prodala i sebe dala, izneverila ono što je rekla da nikada neće postati zarad nekih drugih stvari... - izjavila je Mina.

VIDEO: Nakon što je priznala da se bavila prostitucijom, Mina imala razgovor sa majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dija

    22. januar 2019 | 22:53

    Smatram da je i pre tog ulaska trebalo da neko reaguje, pošto je bila maloletna Ali dobro je jedino što će policiji otkriti Ko je Kupler- majstor podvođenja da se drugim ne ponovi

  • Laza

    22. januar 2019 | 22:43

    Tamo bi trebali svi na ispitivanje, bez izuzetka

  • Sasa

    23. januar 2019 | 08:57

    Njenim priznanjem su bili odusevljeni voditelji,novinari,zadrugari... osmesi,aplauzi,nagrada od velikog sefa,...velika sramota produkcije...najgore olose dizete u nebesa...zasto...fuj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA