≫ 

"Jesam li toliko loša, pa se stidiš?!" Luna urlala na Marka u spavaćoj sobi, a onda se pobesnela zaletela na Marijanu! (VIDEO)

- A ti uživaj u haremu sa ku*vama. Tebi samo trebaju ku*ve da ih j*beš - rekla je Luna

  • 36

Burno je bilo u "Zadruzi prethodne noći, nakon žurke na kojoj je pevala Zorica Brunclik, a u centru pažnje bila je Luna Đogani koja se sa dve osobe žešće pokačila. Prvo verbalno sa Markom Miljkovićem, a zatim i fizički sa Marijanom Zonjić.

Luna je u spavaćoj sobi osula paljbu po svom dečku, nakon prvobitne rasprave u dnevnoj sobi.

- Koji ti je ku*ac?! Jesam li toliko loša, pa se stidiš? Upropastio si mi veče zato što sam rekla da ćemo zajedno da se tuširamo. Svaka ti čast! Ja nisam zaslužila ovo! Ja sam zaslužila da me držiš kao malo vode na dlanu. Tebi treba neka ku*va samo da je je*eš. Upropastio si mi veče sa tvojim arogantnim ponašanjem. Odvratan si, hladan. Šta sam ja ovde, drvo, ku*ac? A ti uživaj u haremu sa ku*vama. Tebi samo trebaju ku*ve da ih j*beš - rekla je Luna Marku, koji je pokušao da je smiri.

- Malo strpljenja. Hoću lepo da pričam sa tobom. Takva sa mnom ne možeš biti. Još malo strpljenja imam. To što ti radiš nije dobro - rekao joj je Marko.

Luna i Marko Printskrin: TV Pink

Nešto kasnije, Luna je krenula na Marijanu.

- Napušiš se ku*ca! - rekla joj je Luna.

- Ako ja tebe ne spominjem, nemoj ni ti mene - odgovorila joj je Marijana.

- Šta je problem?! - nasrnula je Đoganijeva na Zonjićevu.

Zadrugari su je jedva sklonili, a kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZAZ

    23. januar 2019 | 11:37

    Od zadruge 1 ni jedna zurka nije prosla da se ova nije napila i napravila haos.A da zaboravio sam,ona je samo malo mlada i iskrena hahahhaahahhahaha....DNO!

  • Lola

    23. januar 2019 | 11:33

    Bruka i sramota,da jedna djevojka moli i kuka za sex,dno.dna.Sto ovo roditelji ne cupaju iz rijalitija,ovogodisnjim ucescem samo dokazuje da je u stvari gora u odnosu na proslu sezonu.

  • Barbi

    23. januar 2019 | 11:34

    Ma ona je tako navikla na svadje i urlanja a još kad popije kao zver je. Niko je ne bi trpeo duže od 24 sata. Bezi Miljkovicu sto dalje. A stvarno sam mislila da se promenila.. Ali izgleda da se takve osobe ne menjaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA