"Puši ku*ac, majmunice majmunska!" Skandalozna svađa Lune i Marka u 5 ujutru, vređali se, on bacio njenu sliku, ona u suzama izletela napolje! (VIDEO)

- U redu, ne vraćaš se više u krevet. Mrš u pi*ku materinu go*naru, pravi mi rijaliti. Ja ću njoj da napravim rijaliti sada - rekao je Marko i bacio Luninu sliku sa zida

Luna Đogani i Marko Miljković stravično su se posvađali nakon žurke na kojoj je pevala Jasna Milenković Jami!

Sve je počelo sukobom Marka i Bore Santane tokom žurke, u koji se umešala i Luna koja je tim potezom napravila grešku pošto joj je Miljković zamerio to što je stala u njegovu odbranu. Kada je ušla u spavaću sobu, Đoganijeva je otišla u krevet prijatelja Sava Perovića.

- Luna, pet minuta imaš da se vratiš ovde! Ako se ne vratiš da se teraš u pi*ku materinu! Je l' ti jasno?! Je l' ti jasno sad šta sam ti rekao?! - rekao je Marko.

- Nemoj da se dereš na mene, pijanduro! - odbrusila mu je.

- Puši ku*ac pijanduri, da popušiš ku*ac! - vikao je.

- Glumš ti, kao ti izlaziš iz kreveta... Dramiš mi za rijaliti, majmunice jedna majmunska! Meni praviš priče za rijaliti?! Mrš u ku*ac! Četiri minuta imaš Luna, evo veruj mi, četiri minuta! Oteraću te u tri lepe pi*ke materine, neću da čujem za tebe, je l' ti jasno?! - vikao je na drugi kraj sobe.

Zerina i Jelena Krunić prišle su Luni u tom trenutku, a Hećova joj je rekla da sad uradi kako joj kaže i da sutra sve lepo reše, te da je ona napravila problem.

Međutim, Luna je ostala u krevetu kod Sava, a onda joj je Marko prišao.

- Luna, hoćeš da mi objasniš. Zašto mi kažeš da sam pijandura? - pitao je.

- Hoćeš da mi se ne obraćaš? - pitala je.

- Pišm ti ku*ac i možeš da mi se ne obraćaš! Hoćeš da napravim s*anje i da opet brukam svoje roditelje? - dodala je.

- Ajde, napravi. Brukaš sebe, ne brukaš nikog drugog - rekao je.

- U redu, ne vraćaš se više u krevet. Mrš u pi*ku materinu go*naru, pravi mi rijaliti. Ja ću njoj da napravim rijaliti sada - rekao je Marko i bacio Luninu sliku sa zida.

- Jednom odeš, otišla si - rekao je Marko.

Luna je nakon toga potpuno pobesnela pa je u jednom trenutku gurnula sve sa noćnog stočića na Miljkovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stasija

    30. januar 2019 | 12:13

    Po stoti puta pitam. Zasto i zbog cega privilegovanost Lune Djogani? Informacije svakog dana dobiva. Cak i komentare zna. Zastinovinari cute? Zasto NIKADA ALI NIKADA NE POSTAVE PRAVA I SKAKLJIVA PITANJA. I ZA GASTOZA I ZA MLADENA, KOJI JE POZDRAVLJA IZ ZATVORA? ZASTO JE ZADRUGARIMA RECENO, DA NE SMEJU DA JE NERVIRAJU? I OTKUD BAS TOLIKA PRIVILEGOVANOST, BAS LUBE? NIJE LI TO NAREDIOO VELIKI SEF ILI SEFICA? GUBITE GLEDANOST ZBOG NJE, I DALJE RIZIKUJETE ZBOG NJE? VERUJEM DA CE KOMENTAR STICI DO SEFOVA. HVALA.

  • Svetlana

    30. januar 2019 | 12:05

    Nisam mislila komentarisati, ali zbog nerazumnog sveta, moram. Najpre da jazen, da je isti scenari, kao i proslegodine. Potpuno. Svaka zurka, svadja, plakanje i vredjanje. I nekako jeSloba izdrzao. Doduse, razbijao je po kuci i lumio ruku ili nogu. Marko je zreo, i nece da dozvoli da ga ponizava inaziva PIJANCEM. OSIM TOGA NEZELI, DA SE ONA MESA U NJEGOVU SVADJU. ON JEZREO COVEK I NE DOZVOLJAVA TAKVE STVARI. I SASVIM OPRAVDANO. ZASTo BI ON TREBAO DA MISLI NA NJENO PSIHICKO STANJE? AKO JE BOLESNA, NIJE TREBALA...BITI TU. DOVOLJNO JE STO...SVI NOVINARI STREPE DA JE NE POVREDE, PA JOJ NIKO NE SME POSTAVITI PITANJE NI ZA GASTOZA A NI ZA MLADENA, ZA KOGA JAVNOST ZNA DA SE JAVIO IZ ZATVORA. PA I SAMI ZADRUGARI NE SME DA JE LJUTE. STA JE ONDAOVO? RIJALITI NIJE. ZA NEKE, MOZDA DA. DAKLE LUNA MANJE ALKOHOLA, I RAZMISLI...ZASTO NI.JEDNOG.MOMKA...NE MOZES ZADRZATI? Mislim da moj komentar treba pustiti, bez zadrske. Hvala.

  • Jad i cemer....

    30. januar 2019 | 17:10

    BIVSA ljubavnica BIVSEG Kijinog muza se odavno zakucala u dno, ovo su samo bedni pokusaji da odatle skrene paznju na sebe....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA