≫ 

"Nakljukana sam do bola!" Luna se vratila u Zadrugu nakon skandalozne svađe sa Markom, evo gde je provela dva sata! (VIDEO)

Luna se u suzama vratila u rijaliti, a nekoliko zadrugara pokušavalo je da je uteši

  • 83

Nakon skandalozne svađe Lune Đogani i Marka Miljkovića koja se dogodila u ranim jutarnjim časovima, blogerka je na dva sata bila odsutna iz rijalitija kako bi joj bila ukazana lekarska pomoć.

Luna je bila van sebe, gušila se u suzama, a nakon što se vratila u Zadrugu, nekoliko učesnika ju je tešilo u dnevnoj sobi.

- Koliko god da je on stariji, iskusniji... To je to. Mnogo su različiti. I to je ta razlika u godinama - govorili su joj.

Jelena Krunić grli Lunu/ Printskrin: TV Pink

- Ti kažeš da ovde živiš... I napolju bi ti se desilo da se pojavi neki muškarac. I pokušaš i vidiš da ne možeš, što se dešava svima. Da pokušaju u životu da imaju partnera, i vide da ne ide, i odustanu. I šta? - rekla joj je Zerina.

Svađa Lune i Marka pred zoru/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kaže da ja s njim igram rijaliti. U kom filmu ti živiš? - komentarisala je Luna Markovo ponašanje, a zadrugari su joj savetovali da ide na spavanje i da se odmori.

- Ja sam nakljukana do bola - rekla je Luna u suzama i dodala kako više nema svoj krevet.

Pogledajte snimak:

Luninu i Markovu žestoku svađu možete pogledati OVDE.

VIDEO: A, nekad su se voleli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sacuvajmo vrednost, to zavisi samo od nas

    30. januar 2019 | 17:31

    Drage mame, cuvajte i ucite svoju decu pravim vrednostima, jer se ovakve skandalozne pojave i likovi nalaze svuda oko njih! Kao sto se ruze brane od korova, tako i vi ucite svoje kcerke da su cast i moral uvek na ceni, bez obzira u kom vremenu covek zivi!

  • Dokle?

    30. januar 2019 | 17:25

    Ova posrnula devojka je slika i prilika danasnjice u kojoj dominiraju splavaruse, nemoral, pijancenje i razni poroci. Ono sto se osudjivalo i sasecalo u korenu, moderne mamice sada podrzavaju i bodre svoje jadne kcerke da istraju na putu u sopstvenu propast!

  • Lado

    30. januar 2019 | 16:15

    Hajmo penzioneri, da cujemo sad, ko je kriv za Lunino nocasnje glupiranje? Malo je jos branite, niste odavno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA