≫ 

"Kajem se, odvratan sam, ja sam jedno go*no!" Ša otvorio dušu i progovorio o odnosu sa Draganom, priznao i ono što niko ne bi pred kamerama! (VIDEO)

- Ispao sam jako glup. Ja sam krivac. Ne znam da igram ovu igru. Priznajem sve, neću više da lažem - rekao je Nenad Aleksić i počeo svoju ispovest

  • 27

Nenad Aleksić Ša bio je gost radija "Amnezija", a na samom početku emisije zahvalio se Velikom šefu što mu je dozvolio da vidi suprugu Ivanu, posle čega je potpuno promenio pogled na rijaliti.

Reper je prvo pričao kako se nije najbolje snašao u Zadruzi, a onda otvorio dušu i počeo o svemu da priča.

- Malo sam se više pogubio. Izneverio sam mnoge ljude, ljuti su na mene, imaju potpuno pravo - priznao je, izvinio se Zorici Marković, pa zatim progovorio o odnosu sa Draganom Mitar.

Dragana Mitar/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ispalo je da sam ja jedini krivac u ovoj priči. Ali, evo, neću više da lažem. Sve što je rekla da sam pisao, jesam pisao. Takođe je i ona meni pisala sve i svašta. Na neki način sam hteo da je zaštitim i nisam iznosio stvari koje je ona meni pisala... Meni je samo žao što sam se posvađao za Zoricom, koja nije kriva u ovoj priči. Trebalo mi je da tresnem o pod da bih se osvestio - rekao je Ša, pa se osvrnuo na susret sa suprugom u Rajskom vrtu koji nije očekivao, a koji ga je rasplakao.

Nenad Aleksić Ša/ Printskrin: TV Pink

- Sinoć kad sam ugledao moju suprugu, shvatio sam da sam, ustvari, ja jedan veliki krivac i jedan glupan i kreten. Izneverio sam nju, porodicu, prijatelje, ljude koji poštuju moj rad, moje ime... Izvinjavam se svojoj i njenoj porodici. Nije došlo do poljupca, ne daj Bože vođenja ljubavi, ali sam taj čin pisanja i pričanja je odvratan i ovim putem se izvinjavam jedinoj ženi u kojoj sam zaljubljen. Ona je moj svet, ona je moj život, moja Ivana Aleksić, žena koja nosi moje prezime - rekao je Ša sa suzama u očima uz priznanje da je zaslužio to što ga ljudi mrze.

Ša sa suprugom Ivanom/ Foto: Instagram/_ivv_

- Ispao sam jako glup. Ja sam krivac. Ne znam da igram ovu igru. Priznajem sve - rekao je i otkrio kako ga je Dragana pitala da li je njegov brak kao njen.

Šta je sve rekao pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    30. januar 2019 | 18:00

    Ova zdepasta Dragana samo gleda koga ce uhvatiti i licka usne! Odvratna zena bre!

  • Rtz

    30. januar 2019 | 16:14

    Narod tebe ne voli ,ne zbog Dragane i pre tog si imao vise negativnih komentara,vec zato sto si prepotrentan i nabedjen ,bez osnova. A zena sa onim savetom na kraju da ju je Luna odusevila je zakucala i briljirala da nastavis da tones i dalje.

  • S.A

    30. januar 2019 | 16:43

    Ja neznam sta ti muskarci vide na ovoj Dragani.Zena nije ruzna,ali seksepila nema ni malo.Koga privlaci ovakva zena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA