≫ 

Marko izjavio da se kaje zbog svađe, Luna briznula u plač i otkrila šta je obećala Anabeli, a onda pobegla u kupatilo! (VIDEO)

Luna nije mogla da se iskontroliše, iako je to silno želela

  • 52

Luna Đogani i Marko Miljković imali su tešku svađu posle koje su i raskinuli, pa su za oboje stigla i pitanja gledalaca tokom već ustaljene sinoćnje emisije u Zadruzi. 

Marko je priznao da se pokajao zbog teških reči koje joj je izgovorio, ali da to ne menja trenutnu situaciju među njima.

- Kajem se i hteo bih da joj se izvinim ovog puta što sam joj rekao da PK (puši ku*ac, prim. aut) i slično. Da, kajem se, ali to ne znači ništa. To je samo moje pokajanje - rekao je Marko.

Marko priznaje da se kaje/ Printskrin: TV Pink

Potom je usledila čestitka za Lunu od njene podrške, odnosno fanova, jer je, kako je navedeno, ostala mirna i pribrana iako se Marko "jadno ponašao".

- Uspela sam da se iskontrolišem samo zato što sam obećala mami da neću više da se ponašam onako, i to je to. Izvini, Milane, ne mogu da pričam - rasplakala se Luna, pa kasnije otišla u kupatilo kako bi se smirila.

Evo i kompletnog snimka:

Luna plače u kupatilu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadja

    31. januar 2019 | 22:57

    E dragi moji kako sada brane Lunu a to se vidi iz aviona da je tako, to isto rade sa Anom i Davidom, toliko ih stite da ponekad pomislimo da se ovom Milanu svidja David. ALEKSANDRA IM JE ZA SVE BILA KRIVA DEVOJKA JE NON STOP BILA POD TENZIJOM. TAKO DA SADA MOZEMO OCEKIVAT NAPAD NA MARKA. OVE GODINE MNOGO NEPRAVDE U ZADRUZI. DOBRO OBRATITE PAZNJU PA CETE VIDETI KOGA NAJ VISE STITE.

  • Ivan

    31. januar 2019 | 12:20

    Samo zbog produkcije se izvinuo. Produkcija ih spojila. Ona i njega navukla u WC kao i Slobu.

  • Lka

    31. januar 2019 | 11:48

    Znači što smo gledali Marka u Zadruzi 2 gledali smo. Uskoro, putuj iguman. Ti ćeš našu princezu da razočaraš, 5 seksova, bruko, Sloba je nenadmašan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA