≫ 

"Kad nisu pijani super se slažu!": Nakon žestoke svađe Lune i Marka oglasio se Gagi

- Alkohol čini svoje, prošle nedelje je preterala Luna, sada Marko - rekao je Đogani

  • 57
Gagi Đogani, Luna, Marko Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: TV pink

Luna Đogani i Marko Miljković posle žestoke svađe koju su imali nakon žurke u utorak uveče okončali svoju ljubavnu romansu. Marko je tom prilikom psovao Lunu i izbacio je iz kreveta gde su zajedno spavali zbog čega je Đoganijeva neutešna i kako kaže, veoma povređena.

Markovu i Luninu svađu ipratio je i blogerkin otac Gagi Đogani koji smatra da je ovoga puta za nesuglasice između nekadašnjeg para odgovoran Miljković jer je zbig alkohola preterao sa ponašanjem.

- Trebalo bi i Marko da prestane da pije i to je to. Alkohol čini svoje. Prošle nedelje je preterala Luna, sada on. Ne mogu da ga osuđujem, jer je to pod dejstvom alkohola uradio, nije lepo. Treba im ukinuti alkohol. Kad nisu pijani super se slažu. Marko je nezgodan kad popije - rekao je Gagi.

Gagi Đogani, Foto: Nikola Tomić

Denser smatra da Miljković Luni duguje izvinjenje, a u razgovoru sa Anabelom došlu su do zaključka da je ovoga puta njihova ćerka ispravno postupila.

- Mislim da je Marko iskren. Mislim da je voli. Najbolje bi bilo da se u rijalitiju slažu, ali to je zatvoren prostor. Ali toga će biti do kraja rijalitija, ne želim da se mešam u sve to, neka sami reše. Jeste, srećna je. Biće to sve u redu, mislim da bi Marko trebalo da joj se izvini, ljudski je. Čuo sam se sa Anabelom, mislimo da se Luna na žurki ponašala krajnje korektno. Ona i ja smo srećni zbog našeg deteta i smatramo da je totalno ispravno postupila, što je otišla iz njegovog kreveta, to je njeno pravo da ode od njega - zaključio je Đogani.

Svađa Lune i Marka, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Podsećamo, Marko se u međuvremenu izvinio Luni ali do njihovog pomirenja ipak niej došlo.

VIDEO: Luna i Marko raskinuli: Tako me ni Sloba nije vređao

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boo

    31. januar 2019 | 20:12

    Kad nisu pijani super se slazu?? ??!!! Je li ovaj svjestan svoje nesvijesti? Gaz i Hanabell su makroi svoje cerke. Pitam se ko su njeni fanovi, kakav je njihov mentalni sklop.

  • Dixi

    31. januar 2019 | 17:48

    Ha ha da nepiju super bi se slagali isto sto i da nije umro i danas bi bio ziv !E da tvoja cerka ima mozga sve bi drugacije bilo.Niti bi se ti javljao niti tvoja zena da je peru od blata kao sto se nejavljaju roditelji drugih ucesnika..

  • Mirjana

    31. januar 2019 | 18:12

    Mene je više sramota da čitam izjave ovih Đogaja. Svaki dan menjaju mišljenje, zavisno od gluposti koju im Lunjara napravi, pokušavajući odbraniti nešto što je neobranjivo, a to je da im je kći dno dna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA