≫ 

"Trebalo je da skupiš mu*a i kažeš Aleksandri, ona te čeka!": Stanija odbrusila Davidu, on joj se suprotstavio, Ana pozelenela od muke! (VIDEO)

- Problem je i dalje veliki. Neko tebe čeka da imate brak, decu... Razumeš? - poručila je Stanija Davidu

  • 17

Stanija Dobrojević sinoć se vratila u Zadrugu i nastavila da se takmiči zajedno sa ostalim stanarima Bele kuće, a danas je dobila zadatak od Velikog šefa koji se nekima i nije svideo.

Stanija je trebalo da prokomentariše sve zadrugare, a prvo je to učinila za Lunu i njen nervni slom koji je doživela kada je Slobodan Radanović gostovao u Zadruzi i rekla da su ona i Marko lep par, što se njima dvoma svidelo.

A onda je red došao na Davida.

- Iskomentarisaću i dobro i loše. Dečko je jednostavno prodisao otkad nema Aleksandre, ali to da je uleteo u vezu posle 24 sata, identično devojka tu sedi, identično je grliš... - počela je Stanija.

David Dragojević/ Printskrin: TV Pink

- Radim iste stvari, kad se zaljubi čovek... Ja ne znam ti kad se zaljubiš, da li grliš osobu, da li šetaš, da li je držiš za ruku i sve to - prekinuo ju je David.

- Ali nije prošlo 24 časa! Bilo je "Ana prišla Davidu u krevet"... - nastavila je Stanija, pa je David objasnio kako su pogledi počeli još mnogo ranije, ali da su se tada kockice poklopile.

Stanija održala Davidu lekciju/ Printskrin: TV Pink

- Tad su počeli ti naši pogledi, sve to, ali ja to nikad nisam hteo da priznam sebi. Ona je sve u meni što je nedostajalo vratila, popunila je sve nedostatke koji su mi falili. Ja ne mogu da kontrolišem svoje telo i emocije, nisam robot! - objasnio je David.

- Trebalo je da skupiš mu*a na vreme i Aleksandri kažeš neke stvari! - odbrusila mu je Stanija.

- Problem je i dalje veliki. Neko tebe čeka da imate brak, decu... Razumeš? - dodala je.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    4. februar 2019 | 05:50

    Kako da ode iz njegove kuća kad je njeno dete prijavljeno na njegovoj adresi i ona je normalno i dete ide tamo u vrtić to David dobro zna nego foliranti sr

  • Budan

    3. februar 2019 | 19:16

    A sto nije raskinuo sa ALeksandrom PRIJE zadruge, sto?! Ajde bre, koji lazov i manipulator! A ova Ana je bas odvratna: ona se nasla govoriti Aleksandri da ode iz tudje kuce! Heej, dokle moras biti bezobrazna i glupa osoba da se tako spustas! Molim da objavite komentar!

  • Tijana

    3. februar 2019 | 20:49

    Pa kako je mogao da se reši ko zna koliko puta je on to želeo i sad mu se pružila prilika šta je tu loše što je dečko osetio ljubav koju je želeo kao i svi mi što da živi sa nekim da bih samo tom nekom bilo dobro aloooo breeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA