≫ 

Marko optužio Miljanu da mu je ukrala cigarete, Miljana mu odbrusila, a onda se umešala Luna (VIDEO)

- Ukrale su ti cigare sigurno - rekla je Luna

  • 25

Marko Miljković primetio je da su mu nestale cigarete iz džepa. On je kraju optužio Miljanu da mu ih je ukrala, a ona mu je odbrusila.

- Kod frizera sam bila. Evo, pretresi me ako hoćeš. Sram te bilo - rekla je Miljana.

Umešala se i Luna Đogani koja je osula paljbu po Kulićevoj.

- Ukrale su ti cigare sigurno. To su te dve kokoške koje ne mogu da nas prebole, Dragana i Miljana - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Kija otkriva da ima sanse za pomirenjem sa Slobom, dok ga Luna upoređuje sa Markom Miljkovićem:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Udaracica jelki

    10. februar 2019 | 14:11

    Sinoc na cetu citam komentare koji podrzavaju ovu kaskaderku po novogodisnjim jelkama.Dok ona pusta krike u wc oni u transu,jao super,neka ,jao mene su sad culi roditelji decka dok sam to radila,e da je ovakava svaka muzevi ih ne bi ostavili,jao hocu i ja ovakvog,samo napred,neki od komentara,citam i ne veeujem...shvatate li vi kakve osobe nju podrzavaju,zar je toliko ljudi sislo s uma,ja sam u soku. Da,rade to svi,ali ne javno na tv,a oni verujte pali u trans i uzivaju,bukvalno navijaju. Izasla sam ,nisam mogla verovati da se tome dive. Tamo se dogovaraju o svemu,da lajkuju ,dislajkuju ,salju komentare na ovaj onaj klip,pljuju po yt,gase strranice koje pricajj istinu o njoj ... ono je strasno.

  • stop bolesnici!!!!!

    10. februar 2019 | 15:04

    Muljana krade, laže, ludi, vređa, kune - sramota!!!Gde su strućnjaci??????

  • 432

    10. februar 2019 | 14:04

    Ova kad izzdje pa je osamari realnost,jao,jao...koja ljubomora,to jeste veliki psiholoski problem,nisko samopouzdanje,a s druge strane umisljena ,misli da je nesto sto nije ,zivi lazni zivot iz maste..i to je toliki raskol,da u njenoj psihi se odigrava teski brodolom. Njoj sigurno nije lako treba ziveti sa takvom glavom,a i nemamo razloga da je zalimo.Ali to lebdenje po nebesima i nesvesnost da si jedna obicna sprdnja i licnost sa dna margine,a mislis da je neko na to ljubomoran,to je zalost teska.A kokosinjac je njen patent,jadnica ona druge zove kokoskama,koliko je samo kvarna i podla ,ne shvatam otkud toliki narod pade na pricu da je ona neka zrtva,zahvaljujuci masineriji peraca,bljuc.Svako jutro u onoj kabini pusta zvuke,javno na tv,pa sta tu podrzavate,pa dokle ide ta sramota i nesvesnost..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA