≫ 

Ana Korać sada "pere ruke" od Mine, a zajedno su živele dok se Vrbaški bavila prostitucijom: Ovo su detalji "druženja" u stanu na Vračaru

Mina danas ne razgovara sa Sorajom, a sa Anom se komunikacija svela na minimum

  • 23
Ana i Mina u jednom periodu čak su živele pod istim krovom, Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomic

Mina Vrbaški nedavno je priznala da se bavila prostitucijom, a svaki put kada je ona govorila o tome Ana Korać sedela je za crnim stolom u Zadruzi i sve vreme je ćutala i potpuno ignorisala ovu priču.

Međutim, ono što je očigledno jeste to da Ana želi da izbegne priču na tu temu, iako je verovatno više nego upućena u istu, jer je u tom periodu živela sa Minom!

U luksuznom stanu u kojem su bile svašta se dešavalo, a tokom Zadruge 1 procurilo je i nekoliko snimaka na kojima se njih dve "hvataju", kao i oni na kojima Koraćeva pleše gola dok je ova snima.

Ana i Mina u tom periodu intezivno su izlazile zajedno, a s obzirom na to da su se kretale u istom društvu i da su putovale zajedno, nema mesta sumnji da je Ana dobro znala sa kim se Mina viđa i kako zarađuje novac za život. Mina je, u vreme kada je živela sa Anom, u stan u kojem su bile dovodila razne muškarce, što je Anu uznemiravalo jer nekolicinu njih nije poznavala.

Ana i Mina u zanosu, u vreme kada su se družile, Printskrin: TV Pink

Podsetimo, tokom prve sezone Zadruge  među njima je vladala velika netrpeljivost, pošto je Mina javno pljuvala Anu Korać i Soraju Vučelić. Ana je Mini u kući održala bukvicu, dok je Soraja gostovala u studiju i tom prilikom je Mini postavila nekoliko pitanja. Vučelićeva je tada čak zapretila i tužbom, ali je Minina majka uspela da "ispegla" stvari i da spreči to da njena ćerka dobije tužbu od Soraje.

Mina danas ne razgovara sa Sorajom, a sa Anom se komunikacija svela na minimum.

VIDEO: Ana Korać gola pleše u stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radojica

    11. februar 2019 | 16:49

    Zato njena majka obozava Davida ,to je PRVI KOJI JE MLADJI OD 45, A DA JE S "princezom "!Jos kada kaze kulturna hahahahah ..ona je samo namazana svim mastima i cuti da se ne bi izlajala ..nista drugo !Nakon ovog Biljana , imas moju podrsku ,ni blizu kuci joj ne daj ,a ne da ti udje u nju!

  • Ccc...

    11. februar 2019 | 13:45

    Kad se Vrbaški bavila prostitucijom?! A čime se ova plastična bavila,naučnim radom na temu molelularne biologije!

  • Naki

    11. februar 2019 | 13:37

    Neće nju da operu ni Dunav ni Sava....ovako je sva mirna i tiha a u stvari je pritajeno zlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA