≫ 

Ekskluzivni snimak! Miljana posle bekstva iz Zadruge svratila na pumpu, poručila da je ne zanima kazna od 50.000 evra, a onda su je odveli! (FOTO) (VIDEO)

Kulićeva je u razgovoru sa mladićem rekla da je ne zanima kazna od 50.000 evra, jer kod kuće navodno ima 550.000 evra

  • 38

Miljana Kulić pobegla je sa majkom Marijom iz Zadruge u noći 11. na 12. februar, a ekipa Telegrafa došla je do ekskluzivnih fotografija i snimka Miljane nakon bekstva!

Naime, Kulićeva je posle bežanja svratila na pumpu koja se nalazi na oko 200 metara od imanja Zadruge, a na snimku do kojeg smo došli čuje se kako razgovora sa jednim mladićem i na njegovo pitanje šta će da radi po pitanju kazne, govori da je to ne zanima.

Kako je rekla, ne zanima je kazna od 50.000 evra, pošto kod kuće navodno ima 550.000 evra.

Miljana Kulić čak se i slikala sa mladićem koji se našao na pumpi, Foto: Telegraf

Nakon razgovora sa ovim mladićem obezbeđenje Zadruge stiglo je na pumpu na kojoj se Miljana nalazila, tražeći prevoz, i odvelo ju je.

- Odveli su je negde. Tražila je poziv da se čuje sa tatom, da pošalje po nju neki taksi. Pričala je da je zlostavljaju, bila je sva uspaničena - kaže izvor Telegrafa.

Miljana Kulić na pumpi posle bekstva, Foto: Telegraf

Podsetimo, produkcija je u utorak, u popodnevnim časovima, u Zadrugu poslala pismo sa obaveštenjem da su Miljana i Marija diskvalifikovane, te da televiziji Pink moraju da plate štetu od 100.000 evra (50.000 evra ponaosob).

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA