≫ 

Ukućani prevrtali očima, Zola se umalo srušio! Kulićke se vratile u Zadrugu, Miljana se pozdravila samo sa dve osobe, a Marijin potez šokirao je sve! (VIDEO)

Šok usred noći u Zadruzi

  • 61

Miljana i Marija Kulić vratile su se u Zadrugu, nakon što je pročitano pismo Velikog šefa u kojem se navodi da je Miljana navodnom diskvalifikacijom želela da testira Zolinu ljubav!

Ovako je izgledao beg! Miljana leđima razvaljivala vrata, bacala se po Rajskom vrtu, obezbeđenje nije moglo ništa, a onda je došla Marija!

Nakon što je kročila u Zadrugu Zola je raširio osmeh, pa čvrsto zgrabio Miljanu!

- Ljubavi, srećan ti rođendan! Mnogo si mi nedostajao! - rekla je Miljana ljubeći Zolu. Nakon toga su zagrljeni ušli u spavaću sobu, a Kulićeva je povikala svima u kući: “Ljubomorne duše mogu da nam puše!”

Foto: TV Pink

- Ja sam morala da ispoštujem zadatak - dodala je. Međutim, veliko iznenađenje bilo je kada je Marija, posle svega, srdačno prišla Zoli i čestitala mu rođendan.

- Želim ti da ti se sve želje ostvare, evo jedna ti se već ostvarila - rekla je Miljanina majka.

Miljana je nakon pozdravljanja i ljubljenja sa verenikom Zolom tražila Staniju, rekavši da samo nju ima želju da poljubi. Ipak, pozdravila se i sa Radom Vasić, ali ni sa jednim zadrugarom posle njih dve nije.

Podsetimo, nakon što je prethodne noći Miljana pobegla iz Zadruge uhvaćena je na obližnjoj pumpi, a ekskluzivne fotografije i snimak pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    13. februar 2019 | 12:56

    Produkcija je pljunula i sebi i gledaocima u lice ovim postupkom. Ocigledno je da su neki zadrugari zasticeni od pravila u odnosu na druge ucesnike. Cemu glasanje sms porukama kada se namestaju pobede i plasmani?

  • Sendi

    13. februar 2019 | 14:14

    Vidim da se pojedini ovde nerviraju, a njima je cilj da se nervirate jer oni time zarađuju novac, a i oduvek sam se pitao zar je narod toliko ograničen i zavistan da od 100 programa koje ima na kablovskoj on izabere da gleda samo Pink.. I to kao mazga ne odustaje od te televizije. Pa ljudi zasta onda plaćate 4000 za kablovsku ako gledate samo Pink. Pa onda stavite riblju kost na krov i mirni ste.

  • Milena

    13. februar 2019 | 02:08

    Znači ove dve nisu hteli da prime u Lazu i Topolnicu, pa nazad u zadrugu? A produkcija se vadi da je kao bio zadatak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA