"Ona je ku*va! Nije zaljubljen, samo pijan može da ima seks sa njom!" Aleksandra oplela po Davidu i Ani, pa spomenula njegovu majku! (FOTO)

Aleksandra Subotić tvrdi da će David i Ana raskinuti za mesec-dva, te da Koraćeva u rijalitiju "reklamira svoj zanat"

  • 37

Iako je David Dragojević u vezi sa Anom Korać još otkako je njegova bivša devojka diskvalifikovana iz Zadruge, Aleksandra Subotić i dalje veruje da će njih dvoje ponovo biti zajedno.

Ana i David su započeli vezu odmah čim je Aleksandra napustila rijaliti, te oboje javno priznali da su se zaljubili i da njihovoj ljubavi baš ništa ne može stati na put. Subotićeva, pak, misli drugačije.

- Da se sa Davidom vidim i popričam samo dva minuta, sve bi bilo kao ranije. Ipak smo proveli zajedno dve godine, znamo kako dišemo. Čekam da se završi ovaj cirkus i da se vratimo u normalu. Znam da će tako biti - rekla je Aleksandra.

Takođe je navela kako je David često pod uticajem alkohola, te da je to razlog što je sa Anom.

- David je pijan 24 sata. Za tri dana popije dve litre rakije. Zato je sa njom. Dok je bio srećan sa mnom, nije mu bila potrebna ni kap alkohola - izjavila je Subotićeva.

David i Ana/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Aleksandra takođe tvrdi da David uopšte nije zaljubljen u Anu, te da je to samo "rijaliti priča" koja neće opstati.

- On nije zaljubljen u nju! Samo pijan može da ima se*s sa njom, ali mislim da time zavarava samog sebe. On tim postupcima sebe ubeđuje da je zaljubljen, a zapravo nije. Mislim da se plaši osude naroda, pa pokušava da opravda svoje postupke. Ja sam prijavljena kod njega na adresi, ja sam njegova vanbračna supruga i imam prava kao da sam mu zakonita žena. Verio me je ispred kuće, na ulaznim vratima. Ja nosim pravi verenički prsten, a ne rijaliti prsten. Kad izađe iz rijalitija i suoči se sa svim, postaće mu jasne neke stvari - izjavila je Aleksandra.

Aleksandra Subotić/ Foto: Instagram/sandrasuboticss

- Govore mu najgore o meni, manipulišu njime. Ubedili su ga da imam novog dečka. Nema šanse da njihova veza uspe. To će da pukne za mesec-dva. Ona je ušla u rijaliti da reklamira svoj zanat. Karakterno sebe prikazuje kao ku*vu, kao devojku koja se kači za zauzete i oženjene muškarce, rasturi njihove veze i brakove, iskoristi ih i šutne - tvrdi Aleksandra u razgovoru za Informer.

Bivša učesnica Zadruge oglasila se i na Instagramu, a evo šta je napisala u vezi sa pričom da ima novog dečka:

Aleksandrina objava na Instagramu/ Printskrin: Instagram/sandrasuboticss

VIDEO: David uputio brutalnu poruku majci i Aleksandri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zenica

    13. februar 2019 | 13:19

    Ovoj Aleksandri najbolje bi bilo da uradi jedinu ispravnu stvar za sebe i svoje dijete... A,to je da se okrene završavanju potrebnog školovanja i pronalaska nekog normalnog posla od kojeg bi izdržavala to svoje dijete i sebe... Ali,u njenom slučaju,to je vjerovatno "nemoguća misija",što bi se reklo...

  • Krlja

    13. februar 2019 | 13:43

    Uz pomoc Koraceve otkacio tebe...a ti si bas prava zena za zenidbu...sva si idealna 😂😂😂

  • Miki sa maminim d

    13. februar 2019 | 13:20

    Rece zena koja je dobila dete sa maminim deckom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA