"Nju fudbaleri dobro znaju!" Davidova majka surovo oplela po Ani Korać, iznela detalje koji će Dragojevića dovesti do ludila!

- Aleksandra nije prostitutka kao Ana, već je fina devojka, a njena majka je stvorila lošu sliku o njoj. Ja sam sa tom devojkom po ceo dan i noć, ona ne ide nigde, ne zanimaju je ni izlasci, ni muškarci, ni novac - kaže Biljana

  • 48

Aleksandra Subotić i Biljana Dragojević, Foto: Instagram/sandrasuboticss

Biljana Dragojević nikako ne prihvata činjenicu da je njen sin David u vezi sa Anom Korać, a njene nove izjave potpuno će razbesneti Dragojevića.

- Ne daj Bože da mi Ana bude snajka, to bi za mene bio strašno. Ne bojim se da će ostati trudna, jer je ona i Janjušu pričala da hoće dete, a na kraju se ispostavilo da je sve igra. Ja se sina nikad neću odreći, čak i da mu Ana rodi dete, iako njegov izbor ne podržavam. Neću ga se odreći i zbog Aleksandre, ni zbog čega na svetu! Mislim da je Ljuba jedina srećna. Nakon onakvih uvreda s Ljubine strane on je sebi dozvolio da sada priča sa njom - počela je Biljana.

Ana Korać i David Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja posmatram Ljubu i Karađorđa i vidi se da je on i dalje voli, a da ona njega mrzi. Da može, ubila bi ga. Aleksandra je bila tatina miljenica, to mi sve priča. Ljuba ju je jednom prebila, jer je videla da se ona viđa sa jednim čikom i to je rekla tati. Ljuba nikad nije volela Aleksandru, jer je ona kao dete prenosila priče i htela je da se osveti Karađorđu, pa je zato svoju ćerku gurnula u ruke Čabarkapi, njegovom najvećem neprijatelju - kaže Biljana.

Ana Korać, Foto: Telegraf

Sudeći po njenim rečima, postoje stvari koje ona očigledno zna, a koje se tiču Ane Korać i nisu nimalo lepe.

- Inače, Aleksandra se njoj žali da je muva Čabarkapa, ali Ljuba joj je govorila da izmišlja. Kad je Ljuba ušla na "Farmu", a Karađorđe bio u zatvoru, Čabarkapi, koji je lep i zgodan, bilo je lako da smuva jednu klinku. To sve nije njena krivica, već krivica njene majke. Žao mi je što joj se pripisuju razni epiteti, a devojka nema nijednu mrlju - kaže Bilja.

Ana Korać, Foto: Telegraf

- Aleksandra nije prostitutka kao Ana, već je fina devojka, a njena majka je stvorila lošu sliku o njoj. Ja sam sa tom devojkom po ceo dan i noć, ona ne ide nigde, ne zanimaju je ni izlasci, ni muškarci, ni novac. Želi samo da priča sa Davidom. On zna ko je Ana Korać, ima mnogo drugova fudbalera koji znaju sve priče o njoj i svi su šokirani njegovim izborom. Do juče je Aleksandri slao poljupce, a sada grli Anu. Mi to ne prihvatamo! - vrlo jasno i direktno poručila je gospođa Dragojević.

Ana Korać, Foto: Telegraf

VIDEO: Gole grudi Ane Korać!

VIDEO: David majci i Aleksandri uputio žestoku poruku

VIDEO: David se zarozao kada je obezbeđenje dopratilo Aleksandru do vrata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    17. februar 2019 | 16:34

    Ova izoperisana Ana misli da je neodoljiva! Nije ni svesna svoje praznine i blama!

  • Zejna

    16. februar 2019 | 22:25

    Pa zena je upravu! Ova Ana nema nijednu lepu pricu: niti je prirodna u skladu sa njenim godinama, niti je skolovana, niti je pametna,niti je zaposlena, ali zato najgore i sve ruzne price kruze u vezi nje! Nije zena zabranila sinu nista, ali ima pravo da zatvori vrata takvim devojkama! Potpuno se slazem sa njom.

  • Fudbaler

    16. februar 2019 | 17:22

    A nije ni tvoja na silu snajka baš tako nepoznata...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA