≫ 

Adam Đogani napustio Zadrugu: Dok je Luna plakala, u studiju ga je sačekao Gagi kojem je skočio u zagrljaj! (VIDEO)

Adam je sinoć nakon pet meseci napustio Zadrugu

  • 56
Luna se rasplakala zbog Adamovog odlaska/ Printskrin: TV Pink

Sinoć je odlukom gledalaca koji su mu dodelili najmanji broj glasova, iz Zadruge izbačen Adam Đogani, kojeg je u studiju sačekao Gagi Đogani.

Adam je po dolasku u studio iz Bele kuće izleteo iz automobila i prvo potrčao Gagiju u zagrljaj.

Emocije su se jasno videle, a kako je izgledao njihov susret posle nekoliko meseci razdvojenosti, pogledajte u nastavku teksta:

Nakon Adamovog napuštanja Zadruge posle pet meseci boravka u istoj, njegova sestra Luna Đogani se rasplakala, a Marko Miljković ju je tešio sve vreme je držeći za ruku.

Luna plače na krevetu dok je Marko teši/ Printskrin: TV Pink

Snimke pogledajte u nastavku teksta:

VIDEOZadruga Specijal: Nedelja ljubavi u kojoj su glavni akteri Kija i Sloba, Luna i Marko ali i mnogi drugi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    18. februar 2019 | 12:04

    Adam je juce kada je Luna njemu i Marijani donela hranu jasno rekao da mu je najvaznija osoba u zivotu, prilikom oprastanja grleci ponovi koliko mu znaci i u studiju ponovio da je voli najvise, mislite da ste vi koji mrzite Lunu bolje osetili, videli, znali?

  • Dragana

    18. februar 2019 | 11:40

    Tuzna, a 6 meseci mu ne dozvolja da bude sa njom, pre neki dan mu kaze da mu ne moze dati palacinku jer samo sa svojim decko moze da deli. Toliko o toj sestri.

  • 433

    18. februar 2019 | 14:07

    Folirantkinja ona teska i lazov,kada ju je brat pitao da mu da palacinku,ona mu je rekla ne moze i da u ne da jer mora da da svom decku,a sad ispada Dunav iz njenih ociju,nije ga pogledala ,samo u pocetku dok se uvlakaci nisu poceli uvlaciti,shvativsi da ona ima protekcije,ona se iznenadila sto je Adam ispao jer nije ga fermala dva posto,nije ni znala da je u Zadruzi,snadji se,nesposoban si,ja ti nisam mama,otezavas mi,lenj si ,skuvaj nesto,a ona u prosloj sezoni bila stalak za infuziju nije znala zube oprati sad ona drzi slovo o radu i vrednoci itd.lazove volis samo sebe serpa ti bio vazniji od brata,stidi se sebe i lazi svojih.Ti nekom drzis slovo ,sad si se uzletela pa i o moralu pricas,sramoro sramotna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA