"Treba svako veče da ga grize savest što me je upoznao!" Luna progovorila o tome što je prevarila Slobu, pa mu uputila oštru poruku! (FOTO)

Luna je odgovorila na pitanje gledaoca na temu toga što je, kako je glasilo pitanje, dva puta prevarila Slobu u Zadruzi 1

  • 87

Luna Đogani dobila je pitanje jednog od gledalaca da li smatra da treba da se izvini bivšem dečku Slobodanu Radanoviću zbog toga što ga je u prvoj sezoni Zadruge prevarila dva puta, što je ona negirala. 

Luna je odgovorila kako ne smatra da je prevarila Slobu, te da treba on njoj da se izvini.

- Pre svega, nisam ga prevarila. To što je Marko rekao da sam ga poljubila na pola usne, to je bilo pre nego što smo Sloba i ja bili zajedno. Ono sa Jovanom nije imalo nikakvo značenje, i to je bilo kad smo Sloba i ja krili vezu. Svi znaju koliko sam ga volela, poštovala, borila se za našu ljubav i ponižavala. Taj koji treba da se izvini je on, a ne ja. Ne smatram to prevarom. Njega treba svako veče kad legne u krevet da grize savest što me je uopšte upoznao - poručila je Luna.

Slobodan Radanović/ Foto: ATA Images

VIDEO: "Luda sam! Nisam luda!" Najveći ispadi mlade Lune Đogani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pih

    21. februar 2019 | 14:26

    Da li shvatate da spominjuci Kiju ne perete prljavsrinu ove.Kija usla ,pobedila,ostvarila snove.Ova nista uradila i nece ,samo potvrdila da je jos gore sve nego u Z1.Blacenjem Kije samo ovu vise spustate,necete narodu promeniti misljenje o ovoj spodobi,bolje se trudite ovoj popraviti imidz ili nekako da radite da neki kvalitet nadjete ili hvalite,ali nema ga.Ponizavajuci Kiju,samo ovu vise spustate,mozete tri dana pisati ruzno ,ali uspeh i kvalitet njen i poredjenje sa ovom je ocigledan,ova nece dalje od wc-nikad stici,bice tu guranja,laznih prica kako je super,ali videce se nista od tog na duze staze,a uspeh Kije ,hahahah nece ni prici nikad.

  • Vesna

    21. februar 2019 | 11:43

    Sigurna sam da Slobu groze savjest svaki dan, a ne samo vece, sad tek vidi kakvu je zenu izgubio zbog ove nimfomanke koja naskace na onu stvar ko zdrebica . A kad prodje onih par minuta - kad pozelis razgovor - nema tema, jer ni jednu knjigu nije procitala, bonton ne zna ni sta znaci, uvlaci ruku u gace koje nije menjala 3 dana i mirise, pa pod pazuh pa opet mirise, onda malo dezodoransa da se ne mora kupat, pa alkohol i histerije, udaranje i vredjanje.... hocete jos? E i treba da ga grize savjest dok je ziv i da kleci svaki dan pred Kojom i moli za oprostaj!

  • Tasija

    21. februar 2019 | 14:15

    Da li je pisano o Kiji, ili o ovoj nemoralnoj, sto se ne skida sa Rajka skode, i to usred dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA