≫ 

"Ja nisam tamo neka splavaruša, već tvoja devojka": Luna izgubila živce kada su joj pomenuli devojke koje je Marko muvao, pa je osula paljbu po svom dečku (VIDEO)

- Nemoj da me upoređuješ sa tvojim p*čkama iz separea. Izvinjavam se na prostakluku - rekla je Luna

  • 31

Luna, Marko i Pavle ćaskali su u dnevnoj sobi. Budući da je su dotakli teme da je Miljković imao ranije neke kombinacije, to je Đoganijevu iznerviralo, pa je ljutito rekla svom dečku sledeće.

- Ja nisam tamo neka splavaruša, razumeš, nego tvoja devojka... Nemoj da me upoređuješ sa tvojim p*čkama iz separea. Izvinjavam se na prostakluku. Budalo - rekla je Luna Miljkoviću.

Kako je to izgledalo, pogledajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljan

    22. februar 2019 | 22:21

    Od ponedeljka nema rijaliti programa u Bosni, Makedoniji a ni u Crnoj Gori. Gotovo sa rijalitima. A glasaci u Srbiji nece nikada glasati ZA NEMORAL. Dobro jednom Ceca rece....nece Srbija dozvoliti da nemoral POBEDI.

  • Monkey

    22. februar 2019 | 21:20

    Mislim da je doslo vrijeme da Lunini fanovi povuku prste i ne hvale doticnu kucajuci dzaba hvalospjeve jer su valjda uocili da je svaki, ama bas svaki komentar u debelom minusu. A zasto je to tako vajda procitaju u clancima. Ili im je jos uvijek TO stvorenje najiskrenije, najkulturnije, najobrazovanije, najpostenije, najmoralnije....

  • Marija

    22. februar 2019 | 22:33

    Jojjjj, Splavaruša, je za tebe nedostižna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA