Nije imala pojma ko peva! Šokirana Luna menjala izraze lica kad je čula Kijinu pesmu, a na Slobinu "Kocku" reagovala je sasvim drugačije! (VIDEO)

Luna je sinoć na žurki prvi put imala priliku da čuje Kijinu pesmu "Amorova strela"

Luna Đogani sinoć je tokom žurke imala priliku da čuje novu pesmu svoje nekadašnje suparnice Kristine Kije Kockar "Amorova strela", ali i pesmu svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića.

Luna je mešala kukovima na taktove Kijine pesme jasno stavivši do znanja da joj se dopada, ali ne znajući da je ona peva, pa je pitala čija je pesma. Kada je saznala, ostala je iznenađena.

- Dobra pesma. Ko je radio? - pitala je Luna koja nije prestajala da se iščuđava, pažljivo slušajući pesmu, a nekoliko puta je pokazala i podignut palac.

Luna pažljivo sluša Kijinu novu pesmu/ Printskrin: TV Pink

Da li je Luna zamišljala sebe kao pevačicu, to da želi da ide u Kijinom pavcu i da bi mogla da snimi nešto slično, ili je u pitanju nešto sasvim drugo, procenite sami.

Evo snimka:

Nešto kasnije, počela je i Slobina pesma "Kocka", koju je Luna za razliku od Kijine, pevala od početka do kraja. I to sa širokim osmehom na licu.

Luna dok peva Slobinu "Kocku"/ Printskrin: TV Pink

Kako je izgledalo đuskanje uz pesmu njenog bivšeg pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    6. mart 2019 | 18:55

    Neznam ko je pisao tekst,ali niti je Kija njena suparnica,a niti je Slobo njen bivsi decko.Kija je bila zakonita zena njenog ljubavnika,a Luna je bila ljubavnica.Ako je neko zaboravio da napomenem,jer to nikad ne treba suprotno predstavljati.

  • ZhBg

    6. mart 2019 | 23:10

    Ne volim Lunu i nisam njen fan daleko bilo ali mnogo mi jadno deluje kad vidim da Kijini dodju i komentarisu vesti o Luni i nabrajaju Kijine uspehe i sve to sto postize u vezi pesama, pregleda i tih stvari. I to tako iz cista mira. Pustite da uspeh prica sam za sebe a ne da vi naglasavate iz cista mira jer to izgleda ultra jadno pogotovo jer to radite na vestima o Luni. Deluje kao da vi to sve u vezi Kije te preglede i te stvari pumpate kako bi kasnije mogli da dodjete i ovde nabijate na nos ljudima. Previse jadno deluje. Vi na taj nacin Kiju samo kanalite takvim ponasanjem. Znate i sami da devojka zeli da izadje iz te price sa Lunom ali vi uporno to ne dozvoljavate i i dalje je drzite u rijaliti prici od pre skoro godinu dana. Kija bi mozda i bila ozbiljna pevacica ili nesto drugo ali zahvaljujuci vama ce izgleda zauvek biti samo bivsi rijaliti ucesnik ma kakve god uspehe nizala. Vi ste ti koji ne dozvoljavate da ona vec jednom izadje iz price sa Lunom. Koliko god se vama sad ne svidjalo ovo sto sam rekao ali nadam se da ce makar neko od vas razumeti o cemu pricam.

  • Mirjana

    6. mart 2019 | 12:55

    Sramim se Zemlje u kojoj živim i koja daje bilo koji značaj i reklamu ovoj praznoj i nemoralnoj osobi Lunjari! Sramim se Radanovića koji je mogao svoju pametnu, lepu, šarmantnu suprugu poniziti sa ovim ODRONOM!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA