Neka mu se svaka moja suza obije o glavu, stideo se da kaže da je bio sa mnom! Luna pričala o Slobi, pa se rasplakala! (VIDEO)

- On je mene iskoristio i šutnuo kada mi je bio najpotrebniji - rekla je Luna

  • 54

Luna Đogani je u toku "Igre istine" dok su se njeni cimeri raspravljali iskoristila priliku da sa zadrugarom Milanom Petkovićem proćaska o svom bivšem dečku Slobi Radanoviću.

Luna je kroz suze pričala o Slobi, te je priznala da ju je Rdanović jako razočarao, jer se nakon rijalitija stideo da kaže da je bio sa njom u vezi i da nije dobar čovek kakvim za je smatrala.

Sloba, Foto: Nikola Tomić

- On je mene iskoristio i šutnuo kada mi je bio najpotrebniji. Želim da mu se svaka moja suza obije o glavu, neka spava u parama, neka ih jede od muke. On kada legne u krevet nije srećan, a mogao je da bude - govorila je Luna, a Milan se složio sa njom, nakon čega je blogerka nastavila.

Luna priča o Slobi, Printskrin: TV Pink

- Najviše me boli kada se pogledam u ogledalo i pomislim da nikada neću biti ona Luna od pre rijalitija. Ta devojka mi mnogo nedostaje. Sve prođe, slava i pare, ali ono unutra ostaje. Ja sam to sve izgubila. Sve sam dala za nekog ko se stideo da kaže da je bio sa mnom. Ovde se kleo u mene, ja sam bila u stanju da dam ruku. Verovala sam mu i mogla sam da se zakunem da me neće izdati ovako. Poštovala sam ga - govorila je Luna kroz suze, a onda je Milan rekao da je Đoganijeva druga osoba u odnosu na ono što je gledao u prvoj sezoni Zadruge.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimcima ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    16. mart 2019 | 14:02

    Vraca ti se svaka Kijina suzaaa...Tudje gnezdo kafa rasturis,svoje ne mozes da svijes!!!

  • Nadja

    16. mart 2019 | 15:15

    Ideemoo kijozombijevci, udrite po Luni! Zrtve uvek pobedjuju! Potvrdjeno u Z1! Nego kako objasnjavate nervozu vase svetice? Zivo me zanima sta se to sa njom desava? Ne ide joj sve po planu, jel' to? Ahahahahaaa.....🐍👎!

  • Ivan

    16. mart 2019 | 17:35

    Sta kukas? Sta si trazila sa ozenjenim muskarcem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA