Zorica Marković priznala da je od rijalitija zaradila za dva stana, a suma koju Luna dobija je basnoslovna!

- Ja ću uvek da branim ovu kuću, zato što me hlebom hrani - rekla je Zorica Luni

  • 47
Zorica Marković, Luna Đogani Pritnskrin: TV Pink

Zorica Marković posvađala se sa Lunom Đogani zbog toga što je blogerka histerisala, jer nije jela ceo dan. Tom prilikom Zorica je otkrila da je od rijalitija zaradila za dva stana, a onda je progovorila i o Luninom honoraru.

- Ja ću uvek da branim ovu kuću, zato što me hlebom hrani. Zato što sam 2 stana zaradila, a ne zato što su mi prijatelji. Ti ako si potpisala da uzmeš 100.000 evra, ima da trpiš - rekla je Zorica, a onda joj je Luna odbrusila:

Luna se svađa sa Zoricom, Printskrin: TV Pink

- Jesam li je potpisala da me neko izgladnjuje ovde? Šta tebe briga koliko sam ja potpisala? Ja evo umirem od gladi, nisam jela ništa ceo dan, nemam šta. Odakle mi hrana?

- Ja ćutim jer sam preživela mnogo gore stvari. Zato ja ćutim, navikla sam, niko neće da umre od gladi - završila je Markovićeva.

Zorica Marković, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

VIDEO: Luna potpuno izgubila kontrolu zbog Marka, šutirala saksije, lomila kamere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😣

    17. mart 2019 | 09:49

    A ja studiram godinama, da počnem da radim pošten posao...a stan ću da kupim na kredit i da otplaćujem narednih 30-40 godina. I to ako imam bračnog druga da podelimo troškove i onda će da dodje ovakva neka osoba i kaže biće moj I da se skine 😠

  • Aleksandar

    17. mart 2019 | 10:27

    Jadna blogerka Luna. Prima nečiju mesečnu zaradu dnevno i smeta joj što tu i tamo nekad ne utoli glad. Šta je ona, dobitnica nobelove nagrade da treba da živi kao kraljica? Ako joj ne odgovara rijaliti neka čuva ovce pa će jesti slaninu i kajmak svaki dan i naučiti da ceni svaki gram hrane.

  • Peko

    17. mart 2019 | 09:54

    Sramno je da dok se Narod bori da preživi, nemoral, prostakluk debelo zarađuje. DNO jednog društva da nemoralna, pijana štrokava i neobrazovana Lunjara za 9 meseci dobije para, koje jedan profesor i lekar ne može uštedeti za ceo svoj život!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA