≫ 

"Stolica je nameštena za tu pozu, tačno da me ubode u centar!" Luna opisivala seks sa Markom u tuš kabini, a kada je uradila ovo svi su bili šokirani! (VIDEO)

Luna je demonstrirala Ani pozu sa Markom na stolici, a Koraćeva joj je priznala da su i ona i David isto pokušali, ali se nisu snašli

  • 86

Luna Đogani i Marko Miljković često imaju seks u tuš kabini, a redovno pre toga u kabinu unesu stolucu, pa je zadrugare ineresovala kako njih dvoje koriste ovo pomagalo.

Luna je bez dlake na jeziku opisivala i demonstrirala njen i Markom seks na stolici.

- Kako ste koristili onu stolicu? Ja i David smo pokušali da ubacimo stolicu, međutim nismo mogli da stanemo - pitala je Ana.

- Koju ste vi stolicu, onu nisku ili onu visoku? - pitala je Luna.

- Mi smo i nisku probali - odgovorila je Ana.

Ana, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- E visoka je top... - rekla je Luna.

- Ubacili smo visoku, ali se nismo baš snašli - priznala je Ana.

- Stolica je bukvalno nameštena, za tu pozu da tu nema greške... Tačno da meni ubode u centar, bukvalno - rekla je Luna nakon čega su svi prasnuli u smeh, a onda je nasrtavila.

- Našla sam sebi nešto što me zadovoljava. Stolica se stavi kad uđeš u tuš kabinu i pravo je staviš da bude okrenuta ka zidu, u ćošku... Meni je sa desne strane česma, i ja sednem, i na ivici mi stoji zadnjica i on mi uhvati noge. Bukvalno se tako namestimo da ne moramo da se pomeramo, on se pomera, ali bukvalno je sve onako kako treba - rekla je Luna, a onda i pokazala tako što je legla na krevet, a potom raširila noge dok su je svi gledali u čudu.

Nakon što je opisala njen i Markov odnos u tuš kabini, Luna je i demonstrirala, a kako je to sve izgledalo pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA