Pale teške reči, pa umalo izbila tuča između Zorice i Matore: Fizionomiju ću ti izmeniti! Mafijašice! (VIDEO)

- Kad bi je takla, zveknuću ti šamarčinu. Poližeš mi ku*ac! Mafijašice! - urlala je Matora na Zoricu zbog svoje partnerke Sanje

  • 4

Pitanje koje je podiglo veliku prašinu u Zadruzi odnosilo se na odnos Sanje Stanković i Zorice Marković.

Zadrugarke su se posvađale zbog noža, a onda je sve eskaliralo žestokom svađom kada su pale teške reči i kada se umešala Sanjina partnerka, Jovana Tomić Matora.

- Da neko priča da je neko prebio moje dete, j*bem li vam majku u p*čku. Fizionomiju ću ti izmeniti. Ne možeš da me isprovociraš. J*ebaću ti mamu zbog ovoga. Kada te dobijem na sudu i uzmem ti pare, a kada nemaš dokaze, onda ćeš biti j*bena i prebijena. K*rvetino jedna, voliš k*rac više nego išta. Ti naplaćuješ i jeftina si mnogo - vikala je Zorica besno.

Zorica se svađa sa Matorom, Printskrin: TV Pink

- Kad bi je takla, zveknuću ti šamarčinu. Poližeš mi ku*ac! Mafijašice! Ja sam njoj j*bala mater za to što ti je rekla, a j*bem i tebi mater što si joj rekla da je jalova. Nju nećeš da biješ. Na Sanju je nagrnula, j*bala joj mater - vikala je Matora zajapureno.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    21. mart 2019 | 19:38

    Zorica je dosta izdrzala , vece zlo nama od nje,a Mici i Miljani nesmije da pisne, napada kulturnije , jer zna da joj nece vratiti njenim recnikom, muka nam je vise od Zlorice i gargamela, dosadni su vise, dajte nesto novo

  • AntiBot

    21. mart 2019 | 20:36

    Kakva je ova matora odvratna pojava.... Fuj

  • obezbedjenje pozarevac

    21. mart 2019 | 20:17

    Kao mafijaši u zatvoru"lazu za sve pare"!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA