"Nismo se mešali u njene odluke ni kada je pravila najveću životnu grešku!" Gagi se oglasio, a evo šta kaže o Luninoj vezi sa Markom! (FOTO)

- Ja kao otac sam tu da stanem uz nju, da joj dam podršku i zaštitim od zla, ali ne mogu i neću da je štitim od onog što joj je zapisano i što mora da preživi, nemam pravo na to - poručuje Gagi

  • 42
Gagi, Luna, Marko, Zadruga Foto: ATA Images/TV Pink

Gagi Đogani oglasio se na društvenim mrežama i izneo svoje mišljenje, kao i mišljenje svoje porodice o vezi njegove ćerke Lune i Marka Miljkovića koja je vrlo turbulentna, pa gledaoci Zadruge često imaju priliku da vide njihove žestoke svađe.

Gagi, kaže da svako mora da prođe "kroz tu školu" tokom odrastanja, te napominje da će i nastaviti da podržava svoju ćerku, kao što je učinio i "kada je napravila najveću životnu grešku".

- Svakodnevno se pojavljuju različite priče i laži o našim stavovima prema Luni i njenom životnom izboru. Nikada se nismo mešali u njene odluke, da jesmo - verovatno bi to uradili kada je pravila najveću životnu grešku, a i tada smo je pustili, jer njen život je njeno pravo i kroz njega mora proći sama i sama naučiti neke životne stvari - poručuje Gagi i dodaje:

- Meni, kao i svakom roditelju je bitna sreća deteta i sve dok je moje dete srećno i ja sam. Poštovaću svaki njen izbor, jer je to njeno pravo. Svi smo mi prošli te životne faze odrastanja i traganja sebe, tako se gradi karakter i stavovi. Ja kao otac sam tu da stanem uz nju, da joj dam podršku i zaštitim od zla, ali ne mogu i neću da je štitim od onog što joj je zapisano i što mora da preživi, nemam pravo na to.

- Tu sam za sve koliko je u mojoj moći. Postoji nešto iznad nas, postoji nešto što se zove sudbina. Želim joj ljubav i podržavam njen osmeh i poštujem svakog ko je deo njene duše - zaključio je on u objavi na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
Draga podrško, Svakodnevno se pojavljuju različite priče i laži o našim stavovima prema Luni i njenom životnom izboru. Nikada se nismo mešali u njene odluke, da jesmo verovatno bi to uradili kada je pravila najveću životnu grešku a i tada smo je pustili jer njen život je njeno pravo i kroz njega mora proći sama i sama naučiti neke životne stvari. Meni, kao i svakom roditelju je bitna sreća deteta i sve dok je moje dete sretno i ja sam. Poštovat ću svaki njen izbor jer je to njeno pravo, svi smo mi prošli te životne faze odrastanja i traganja sebe , tako se gradi karakter i stavovi, ja kao otac sam tu da stanem uz nju, da joj dam podršku i zaštitim od zla ali ne mogu i neću da je štitim od onog što joj je zapisano i što mora da preživi, nemam pravo na to. Tu sam za sve koliko je u mojoj moći, postoji nešto iznad nas, postoji nešto što se zove sudbina. Želim joj ljubav i podržavam njen osmeh i poštujem svakog ko je deo njene duše.A post shared by FUNKY "G"OFFICIAL (@gagidjogani) on

VIDEO: Luna hoće da se uda za Marka kada izađu iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    21. mart 2019 | 19:58

    Niste se mesali a Anabela posle 7 dana usla u rijaliti da natera Slobu da prizna da nevoli svoju zakonitu zenu.I sad Luna napravila zivotnu gresku i neko opsednut sa njom pise tuznu pricu o dusi ranjenoj!Da li se ta nazovi pisac zapitala sta je sa dusom od zene cijeg je muza ta bludnica odvukla u wc?Djogani bolje vam je da pametno sutite nego budalasto da pricate samo tako navlacite gnev ljudi na Lunu a i na sebe !Moj fan nije niko bio ni u prosloj a ni u ovoj zadruzi a ni u buducim samo gledam realno !

  • kris

    22. mart 2019 | 13:17

    Roditelji ne treba da odobravaju kada njihova deca idu u pogrešnom pravcu. Treba da im ukažu na greške.

  • Peko

    21. mart 2019 | 22:27

    Bože dragi, kad moramo čitati izjave polupismenog Gazmena i njegove izjave o "moralnoj" Luni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA