"Moram da stanem u njenu odbranu!" Kija sve iznenadila svojom izjavom o Luni!

- Njoj non-stop zameraju i nešto što ne treba, za svaku sitnicu - rekla je Kija

  • 28

Kija Kockar ne krije da o Luni Đogani nema ni malo lepo mišljenje, te ju je tako više puta javno kritikovala, međutim Kockareva je ovoga puta rešila da stane u blogerkinu odbranu.

Kija smatra da Lunu nekada napadaju i bez razloga i da ona ima mnogo drugih stvari koje bi joj zamerila, ali da kopiranje njenog lika i dela nisu jedna od njih.

Kija, Foto: Nikola Tomić

- Ja moram da stanem u njenu odbranu, jer ako ona kopira mene, onda svi mi kopiramo nekoga, jer apsolutno niko nema pravo da piše. Njoj non-stop zameraju i nešto što ne treba, za svaku sitnicu. Ima on dosta drugih stvari na kojima treba da joj zameraju, iako ja imam najgore mišljenje o toj devojci - rekla je Kija u emisiji "Premijera".

Luna, Printskrin: Zadruga Official

Kija je progovorila i o nasilju koje je njena majka trpela u porodici, istakavši da ni jedna žena ne treba to sebi da dozvoli.

- U mojoj porodici sam videla i fizičko nasilje, moja majka je samo jednom imala udarac od mog oca i to je bilo to, ona je to presekla i to je primer kako žena treba da odreaguje. Imala sam u porodici i primere psihičkih napada. Uvek sam na ženskoj strani - ističe pobednica Zadrge 1.

VIDEO: Edita odgovorila Kiji na prozivke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA